Horoscop, joi, 10 octombrie 2019

Nativii din Pești sunt ca un burete de emoții
Nativii din Pești sunt ca un burete de emoții

Horoscop. Noroc că Vărsătorii au prieteni buni care își dau seama că aceștia trec printr-o perioada mai ciudată și trag de ei să iasă pentru a se mai relaxa. 

Berbec

Tu și partenerul purtați multiple discuții despre banii pe care îi cheltuiți. Nu ar fi nicio problemă dacă ar fi vorba doar despre bugetul comun, însă el îți va face reproșuri despre cum alegi să arunci banii tăi pe lucruri inutile.

Taur

Simți că este nevoie de ajustări în relația de cuplu. Tu ești dispus să faci mai multe compromisuri, dar te vei lovi de iresponsabilitatea persoanei iubite care va dori să i se dea dreptate în totalitate.

Gemeni

Este foarte important să faci ce îți place astăzi la serviciu sau măcar pentru o parte a timpului. Vestea bună este partenerul are câteva reușite. 

Rac

Vei simți nevoia să te retragi pentru câteva minute să meditezi, să analizezi ultimele evenimente marcante din viața ta și pentru a decide ce îți dorești cu adevărat. Nu munci până la epuizare.

Leu

Ești curajos și întreprinzător, dar asta nu înseamnă că trebuie să le rezolvi problemele apropiaților. Vorbește cu ei și spune-le că îi poți ajuta, dar într-o mică măsură, mai ales dacă nu le ești dator cu nimic.

Fecioară

Ai limbarniță astăzi și toți, chiar și persoana iubită, îți atrag atenția că obosești lumea cu excesul tău de zel. Mergi să îți cumperi ceva pentru răsfățul personal.

Balanță

Nerăbdarea de care dai dovadă îți poate aduce multe neplăceri. Dacă nu te ponderezi, va fi nevoie să te confrunți cu replicile neplăcute ale celor din jurul tău. Nu cheltui banii aiurea.

Scorpion

O parte din planuri încep să prindă contur și te bucuri mult în sinea ta. Știi că mai ai mulți pași de făcut și pentru alte proiecte, dar nu te grăbești.

Săgetător

Te pierzi în prea multe detalii astăzi și nu reușești să te concentrezi pe ceea ce este necesar. Nu duce necazurile de la serviciu acasă sau invers. Fă tot posibilul să le separi.

Capricorn

Te agiți prea mult la serviciu și fără niciun rezultat, cel puțin azi. Aroganța și vanitatea nu își au locul in nicio discuție, așa că evită pe cât posibil să te lauzi.

Vărsător

Noroc că ai prieteni buni care își dau seama că treci printr-o perioada mai ciudată și trag de tine să ieșiți pentru a te mai relaxa. Nu te certa cu nimeni la birou.

Pești

Ești ca un burete de emoții. Te influențează orice supărare a celor dragi sau orice informație despre o tragedie. Recomandabil ar fi să eviți rețelele de socializare sau buletinele de știri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel