Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile. Nu te aștepți la ce urmează!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Luna decembrie este marcată de unele evenimente care vor defini și prima lună a anului 2022.

Horoscop decembrie 2021, prezentat de Daniela Simulescu

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult. Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci.

Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori să plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

Este un tranzit bun pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun. Cât timp Marte e în Scorpion, până pe 13 decembrie, mai staţi în spate. Dar pe urmă, ieşiţi mult în faţă şi aveţi nevoie să discutaţi, să învăţaţi, să vă plimbaţi, să vă extindeţi, să vă amplificaţi foarte mult totul. Excesul de zel, în asemenea momente, o să fie bun.

Taur / cei cu ascendent în Taur

Venus este guvernatorul vostru. Ea este în Capricorn de pe 5 noiembrie. Poate aţi început să resimţiţi o nebuloasă, să zicem, în viaţa voastră. Poate unii sunt mai conştienţi, poate unii nu vor să iasă din zona de confort. Cert este un lucru: când începe retrogradarea lui Venus, atunci trebuie să vă schimbaţi. 

Dar, atenţie, cu Venus retrogradă, nu cheltuiţi foarte mulţi bani. Atât bărbaţii, cât şi femeile, în perioada cu Venus retrogradă, au tendinţa de a cheltui mult şi după ce trece Venus retrogradă realizează că au dat mulţi bani pe ceva ce nu mai poartă. Cheltuielile să fie făcute bine.

Cu toate acestea, este o lună minunată să faceţi investiţii în propria persoană. Marte va intra în casa a 8-a pe data de 13 decembrie -  casa a 8-a are legătură cu investiţiile, cu fondurile altora, cu riscurile. Poate schimbi garderoba, ori schimbi look-ul, ori înveţi ceva, poate înveţi să vorbeşti altfel, te mişti altfel, ori începi să faci terapie... orice investiţie în voi este importantă. 

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel