EXCLUSIV  Horoscop 24-30 ianuarie 2022. FRICĂ și nesiguranță pentru o ZODIE: Nu mai căutați vinovați

Horoscop TAUR 24 - 30 ianuarie 2022/ foto pexels
Horoscop TAUR 24 - 30 ianuarie 2022/ foto pexels

Urmează o săptămână încărcată din punct de vedere astrologic, cu neprevăzut, decizii, agitație. Pentru nativii unei zodii, vor fi multe frământări. 

Marte în Capricorn, din 24 ianuarie 2022

Luni, 24 ianuarie 2022, Marte intră în Capricorn. ”Vom fi mai serioși, mai inflexibili, mai rigizi, vom privi totul conservator, clasic” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 24 - 30 ianuarie 2022.

Careu între Lilith și Luna Neagră, în 25 ianuarie 2022

În 25 ianuarie, va fi un aspect astrologic care-și va pune amprenta asupra întregii săptămâni, un careu între Lilith și Luna Neagră. ”E un aspect mai neplăcut în tot ce înseamnă negocieri, pentru că întotdeauna există ceva ascuns” a atenționat astrologul DCNews și Astrosens. În plus, Neptun va fi în careu cu Priapul, adică ”frica noastră imensă”, a mai subliniat Daniela Simulescu. Va fi confuzie multă, așa că aveți grijă!

În 26 ianuarie apar soluții. În 29 ianuarie, Venus își oprește retrogradarea

În 26 ianuarie, Mercur retrograd se întoarce în Capricorn și unde nu ne așteptăm, apar soluții, deciziile fiind luate de mai multe persoane. În 29 ianuarie, Mercur retrograd face o conjuncție cu Pluto, iar Venus va fi în mers direct. Chiar dacă se termină Venus retrograd în 29 ianuarie, retrogradarea va avea efecte până în 6 martie, atenționează astrologul. Revin foștii parteneri, apar teste în relație sau momente de trezire. Spre sfârșitul săptămânii, Soarele face un careu cu Uranus și, astfel, apare neprevăzutul, neașteptatul, care ne scoate puternic din zona de confort. 

Marte ne schimbă și toată săptămâna 24-30 ianuarie 2022 vom simți o astfel de energie. 

Nativii TAUR, avertizați

Pentru nativii TAUR, bucuria este că Venus își oprește retrogradarea. Vestea proastă este că zilele dinaintea acestui moment ”vă veți simți ca pe ace”, veți avea ”un sentiment de nesiguranță”, subliniază astrologul Daniela Simulescu. ”Nu se întâmplă nimic, dar mintea voastră e plină de idei, de povești, căutați vinovați. Mercur va retrograda din casa a zecea în casa a noua, ceea ce vă dă și mai mult apă la moară. Voi, în loc să vă faceți treaba, veți căuta cine a avut dreptate și cine nu. Pierdeți timp și energie. Atenție, orice faceți profesional va fi foarte vizibil. Dacă un proiect poate fi îmbunătățit, nu e bine să spuneți din cauza cui. Profesional, dacă nu faceți o schimbare, o să fiți supărat pe lipsa curajului. Venus ține și de o stare, de anxietate, de frică. Nu stați cu voi” a spus astrologul DCNews și astrosens.ro, pentru nativii TAUR. 

VIDEO Horoscop 24 - 30 ianuarie 2022, previziuni pentru toate zodiile: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel