EXCLUSIV  Horoscop 22 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește răspunsul mult așteptat

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Gândeşte-te la promisiunile pe care le-ai făcut, în ultimul timp. Gândeşte-te ce ţi-ai promis şi ţie. Vezi dacă nu cumva te-ai cam grăbit pentru că ţi s-a părut ţie că dă bine, ca alţii au. S-ar putea să primeşti răspuns la nişte întrebări pe care le-ai pus acum mult timp. Te vei conecta cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

TAUR

Dacă astăzi vrei să intri pe un site să comanzi un produs, ai grijă pe ce apeşi - termeni şi condiţii. Oferta respectivă îţi poate părea minunată, dar s-ar putea să nu prea faci lucrurile bine. Ai mai multă grijă în zona asta online de cumpărături.

GEMENI

Astăzi, ai vrea să spui multe fără rost, doar ca să spui, să te auzi vorbind, doar ca să scrii, să ştii tu că ai scris. Este o fugă din asta să te simţi prezent în viaţă. Şi o faci în viaţa altora, nu în viaţa ta pentru că nu îţi va fi foarte uşor să stai cu gândurile tale. 

RAC

Este clar că, dacă planifici ceva cu anumite persoane, va trebui să întrebi de ce bani este nevoie. Dacă îi laşi pe ceilalţi să ia decizii pentru tine, trebuie să întrebi. Este un cost ascuns, undeva, cu siguranţă. Nu aştepta să ajungi în acel moment şi apoi să te plângi.

LEU

Poate este un prieten pe care ai vrut să îl vezi de foarte mult timp. Fă-ţi curaj, astăzi! Scrie-i, sună-l! Încercaţi să vă reconectaţi cu oamenii importanţi din viaţa voastră.

FECIOARĂ 

Dacă ţi s-a făcut o promisiune, fie de un şef, un coleg, o persoană cu care colaborezi şi nu ţi-a mai dat niciun semn, mai aminteşte-i. Nu trebuie să îl forţezi să ia decizia, să îţi spună exact ce se întâmplă, dar aminteşte-i. 

Vezi și: RUNE 21-27 iunie 2021. Voropchievici: Săptămână de vis pentru o zodie

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel