EXCLUSIV  Horoscop 2022 Berbec / Ascendent Berbec. Previziuni astrale pentru tot anul

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu prezintă, în premieră, la DCNews și DCNewsTV, horoscopul pentru 2022. Urmează o perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Iată, în cele ce urmează, horoscopul pentru Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

„În primul rând, vreau să-ți atrag atenția că, în 2022, trebuie să faci un pas înapoi. Spun asta pentru că Jupiter se va afla în casa 12 pentru o perioadă și-ți amintesc să-ți aduci aminte ce s-a întâmplat între 14 mai și 28 iulie 2020, cum ai resimțit perioada aia, ce s-a întâmplat, pentru că, de la începutul lui 2022, vei retrăi totul la un nivel amplificat. Cu Jupiter în casa 12, este cazul să faci lumină în partea ascunsă, pe care nu o vede nimeni, în temeri, în anxietăți, în frica de a pierde, frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter te face regizor, să stai în spate, să observi, să analizezi.

De asemenea, cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de sănătate, de probleme grave, serioase și vă atrag atenția că Jupiter poate amplifica. Dacă în ultimul timp n-ați avut timp, nu v-ați gândit, nu v-a păsat, simptomele se pot agrava, croniciza și vă treziți cu ceva ce nu v-ați fi dorit niciodată, iar Jupiter vine și zice: uite, tu acum trebuie să stai liniștit, să te așezi și să-ți dai seama ce vrei să faci cu viața ta. Profitați de momentul acesta, cel puțin la începutul anului.

Jupiter va sta până în luna mai, deci prima parte a anului faceți un pas în spate și uitați-vă din spate la ce se întâmplă în viața voastră. Cu Jupiter - Neptun, mulți veți dori să vă înstrăinați, să plecați, să părăsiți. Nu o să vă mai placă orașul, țara, comunitatea din care faceți parte. În 2021 v-ați dat seama care vă sunt vecinii și în 2022 vă faceți planuri să evadați.

Între 11 mai și 28 octombrie, Jupiter va intra în semnul vostru, cel care-ți amplifică și ce e bun și ce e rău. Dintr-o dată, vedeți luminița de la capătul tunelului. Sunteți conștient de cine sunteți, cum sunteți, ce aveți și mergeți mai departe. Construiți, sunteți încrezători, job nou, sunt șanse de vindecare pe mai multe planuri, puteți să plecați, să întâlniți oameni noi. Pentru voi, dacă vreți să nu împingeți lucrurile degeaba și să vă luptați împotriva tuturor, așteptați perioada 11 mai - 28 octombrie. Jupiter îți dă încredere, te face să mergi mai departe, îți oferă credința de care tu ai nevoie. 

În prima parte a anului, un pas înapoi, vindecați ce este de vindecat, apoi sunteți scoși la suprafață, vin oportunități, și apoi sunteți întorși înapoi. Saturn vă mai cere să vă gândiți pe termen lung, să vă faceți planuri pentru zece - 20 - 30 de ani. Tot ce veți întreprinde în 2022 trebuie să fie serios!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

VIDEO cu Daniela Simulescu, horoscop 2022 Berbec:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel