EXCLUSIV  Horoscop 1 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Tensiuni, acasă, pentru o zodie. Nu sta să te cerți!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În luna martie, vom trece de la energia stellium-ului din Vărsător la o doză suplimentară de Pești. Ne pregătim ușor ușor de venirea primăverii, nu doar din punct de vedere calendaristic, dar și astronomic și astrologic. Venus se apropie de un careu cu Uranus, deci vom avea și destulă instabilitate. 

BERBEC

Vouă v-ar prii ca, zilele acestea  - mai ales doamnelor şi domnişoarelor - să vă permiteți să cheltuiți mulţi bani cu prietenele, să ieşiţi la film, la teatru, la concerte, să vă luaţi cadouri. Efectiv, să vă bucuraţi de viaţă. Domnii ar trebui să accepte schimbările femeilor din vieţile lor.

TAUR

Astăzi, ar trebui să le preţuiţi pe femeile de la serviciu, mai ales pe cele care au reuşit şi care vă pot inspira. Puteţi să vă uitaţi la ele cu alţi ochi, să vorbiţi diferit cu ele şi poate să vă împărtăşiţi chestiuni legate de feminitate.

GEMENI

Există un ghiocel de încredere pentru voi, un vestitor la primăverii. Aţi putea, astăzi, să vă permiteţi să scrieţi un e-mail cuiva, să daţi un mesaj şi să întrebaţi dacă se poate ceva. Nu pierdeţi nimic!

RAC

Astăzi, aţi putea să vă permiteţi să visaţi mai mult, să visaţi unde aţi vrea să călătoriţi în vacanţa de anul acesta, unde aţi vrea să vă duceţi în excursie, ce aţi vrea să mai studiaţi. Măcar aşa cu mintea să călătoriţi astăzi!

LEU

Este puţină instabilitate în relaţii, dar dacă nu merg lucrurile acasă nu staţi să vă certaţi. Ieşiţi şi bucuraţi-vă de viaţă!

FECIOARĂ

Astăzi, trebuie să vă simţiţi utili. Trebuie să îi ajutaţi pe cei din jur şi vă veţi simţi de minune! Weekendul este cu puţină instabilitate, dar trece.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel