Google arată portretul robot al pacientului român

pacient.roman
pacient.roman

Prin studiul Macroscop a fost realizat portretul robot al

Potrivit Macroscop, un studiu realizat de revista online DasCloud, împreună cu agenţia timişoreană X3, s-au stabilit cele mai căutate cuvinte din domeniul medical pe Google. În România, acestea sunt: analize medicale, căpuşă, colon help, gripa porcină, helicobacter pylori, hepatita C, lupus, meningită, muşcătura de căpuşă, pancreatită, pojar, rujeolă, scolioză şi zona zoster.

Pe baza datelor culese, a fost realizată o fişă medicală a utilizatorului român de internet, precum şi un portret medical al acestuia, informează Business Magazin.

De ce boli a suferit pacientul român în ultimii trei ani

În ianuarie 2010, pacientul român utilizator de internet a fost suspect de gripă porcină. În iunie 2010 a dat semne de hepatită C. În ianuarie 2011 avea pancreatită, iar în lunile martie şi aprilie ale aceluiaşi an a fost speriat de muşcătura de căpuşă. În vara lui 2011, în atenţia internauţilor români a intrat lupusul, pentru ca sfârşitul de an să consemneze o căutare în masă de helicobacter pylori. În sezonul rece, fişa medicală a utilizatorului de internet arată că acesta este interesat de analize medicale, mai ales pe fondul unor simptome de rujeolă şi pojar din iarna lui 2011, ce aveau să ia forma unei meningite în vara anului trecut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel