Gina Pistol își sărbătorește fiica la UNTOLD. 'Ea știe că am organizat un festival de ziua ei'

Foto: Instagram @ginapistol, arhivă
Foto: Instagram @ginapistol, arhivă

Gina Pistol și-a dus fiica, pe Josephine, la UNTOLD, chiar în ziua în care aceasta împlinește șase luni. 

Astăzi, 9 septembrie, se împlinesc șase luni de când Josephine a venit pe lume, iar Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Cum Smiley va urca pe scenă în prima seară de UNTOLD, Gina Pistol a decis să meargă și ea la Cluj, alături de Josephine. 

'Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj. UNTOLD-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei. Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare', a spus Gina Pistol pe InstaStory.

De altfel, Gina Pistol mărturisea recent că vrea să fie 'o mamă cool'.

'Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă', spunea Gina Pistol, potrivit Antena Stars.

'Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim', mai spunea ea. 

VEZI ȘI: Gina Pistol, probleme cu fiica lor. Mesaj disperat: Se întâmplă și ziua și noaptea

Smiley și Gina Pistol, decizie. Când o vor arăta lumii din online pe Josephine

Smiley și Gina Pistol au fost criticați că nu o arată pe fetiță în mediul online și că postează cu aceasta doar fotografii cu spatele, piciorușele sau mâinile.

Într-un video postat pe TikTok, Smiley le-a răspuns fanilor și le-a explicat că o va arăta pe fata lui atunci când Josephine însăși își va da acordul.

'Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune', spunea Smiley pe TikTok, acum ceva vreme.

VEZI ȘI: Gina Pistol, durere înăbușită, înainte de a rămâne însărcinată: Numai eu știu ce era în sufletul meu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel