Gina Pistol, probleme cu fiica lor. Mesaj disperat: Se întâmplă și ziua și noaptea

Foto: Instagram Gina Pistol
Foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au probleme cu micuța Josephine.

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol sunt în al nouălea cer, iar prezentatoarea Chefi la Cuțite își ține permanent fanii la curent cu fiecare moment alături de micuța Josephine.

Cei doi proaspeți părinți fac tot posibilul pentru a o răsfăța pe micuța lor prințesă. 

Recent, Gina Pistol s-a confruntat cu câteva probleme serioase cu bebelușul, chiar în miez de noapte. 

Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine

Micuța Josephine are 5 luni de zile și chiar dacă până acum nu a avut nicio problemă, a speriat-o serios pe Gina Pistol într-o seară. 

Recent, însă, Gina Pistol a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, prin intermediul căreia a cerut ajutorul celorlalte mame. Partenera lui Smiley s-a speriat că fetița s-a trezit plângând în toiul nopții, din neant.

"Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat.

Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu", a spus Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol, decizie. Când o vor arăta lumii din online pe Josephine

Smiley și Gina Pistol au fost criticați că nu o arată pe fetiță în mediul online și că postează cu aceasta doar fotografii cu spatele sau cu piciorușele sau mâinile.

Într-un video postat pe TikTok, Smiley le-a răspuns fanilor și le-a explicat că o va arăta pe fata lui atunci când Josephine însăși își va da acordul.

"Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune", spunea Smiley pe TikTok, acum ceva vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel