Gina Pistol, durere înăbușită, înainte de a rămâne însărcinată: Numai eu știu ce era în sufletul meu

Sursa foto: Facebook Gina Pistol
Sursa foto: Facebook Gina Pistol

Gina Pistol a vorbit despre o perioadă care i-a produs suferință, înainte de a rămâne însărcinată, din cauza oamenilor din jurul ei.

"Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție: "Când o să ai și tu un copil", "Când ai de gând să faci și tu un copil?", "De ce nu ai un copil la vârsta asta?”. Întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă. După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și, de fiecare dată, îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam: "Când o să fiu pregătită", "Când o să fie", dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

"Îmi era frică să mă bucur"

După ce a rămas însărcinată, o perioadă a decis să țină totul secret. Aceasta a recunoscut că se temea să se bucure, după ce medicii îi spuseseră cu ani în urmă că are șanse foarte mici să fie mamă.

“Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inimioara, ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare. Atunci mi s-a confirmat. Eu credeam că este o dereglare hormonală din cauza stresului, filmam foarte mult. Andrei mi-a spus că poate sunt însărcinată. Mie doctorii nu mi-au dat șanse și fix asta a fost surpriza”, a mai spus vedeta.

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol sunt în al nouălea cer, iar prezentatoarea Chefi la Cuțite își ține permanent fanii la curent cu fiecare moment alături de micuța Josephine. Recent, Gina Pistol s-a confruntat cu câteva probleme serioase cu bebelușul, chiar în miez de noapte. Micuța Josephine are 5 luni de zile și chiar dacă până acum nu a avut nicio problemă, a speriat-o serios pe Gina Pistol într-o seară.  Partenera lui Smiley s-a speriat că fetița s-a trezit plângând în toiul nopții, din neant.

"Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat. Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu",spunea Gina Pistol, în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

Vezi și: Gina Pistol, fotografie cu fiica ei: Sfârșit de vară, 2021. Vedere de la mare

Cum a apărut "Confesiune", piesa emoționantă a lui Smiley pentru părinți: Am plâns...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel