Gestul fără precedent al lui Pique

Pique și Shakira s-au certat într-un restaurant de față cu copiii lor.

După mai multe zvonuri apărute în presa de profil din Spania, revista „Cuore” a anunțat că cei doi s-au certat într-un restaurant din Barcelona în prezența celor doi copii, Milan și Sasha.

După ce columbianca şi-a anulat toate concertele din cauza problemelor pe care le are la corzile vocale, relația celor doi s-a deteriorat.

Potrivit celor de la „Cuore", în urmă cu două săptămâni, cei doi au ajuns în fața unui restaurant din Barcelona. Veniți separat, Pique și Shakira au avut un schimb de replici și scandalul a început să escaladeze după ce ”fotbalistul a apucat-o de încheietura mâinii și a împins-o să intre în restaurant”. Odată intrați, columbianca nu a dorit să comande nimic și nu mult timp a trecut până când a început să plângă.

Shakira în lacrimi

Martorii care au văzut toată scena au spus că Shakira a încercat să-și acopere lacrimile pentru a nu-și traumatiza cei doi fii, Milan și Sasha, prezenți și ei. Reacția lui Pique nu a întârziat să apară, dar nici să stopeze conflictul. Fotbalistul i-a reproșat soției sale că sunt într-un loc public și că toată lumea îi urmărește. Aceștia au plecat la scurt timp așa cum au venit: separat.

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milan (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud. Presa a scris tot mai mult în ultima vreme că faimosul cuplu traversează o perioadă nefastă și că cei doi luptă să-și salveze mariajul. În ultimele luni, cei doi au infirmat zvonurile cu privire la despărțirea lor, dar se pare că acestea nu au fost total nefondate. 
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel