Geoană: Nu este adevărat că Ponta și-a încheiat cariera

Mircea Geoană, invitat la DC News Live, a vorbit despre rezultatul alegerilor prezidențiale 2014 obținut de candidatul PSD, Victor Ponta.

Mircea Geoană a spus că deși Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, acest lucru nu înseamnă că și-a încheiat cariera.

"PSD-ul a făcut un scor excepțional în primul tur. Ce s-a întâmplat între cele două tururi este o chestiune fără precedent. Eu nu am mai întâlnit așa ceva în experiența politică atât internă, cât și internațională. Putem găsi foarte multe explicații. Klaus Iohannis este un fel de Făt-Frumos pe care România îl aștepta fără să-și dea seama, iar Victor Ponta este un tânăr politician care și-a încheiat cariera în mod definitiv. Nici una, nici alta nu sunt adevărate. Fac un apel către cei din PSD: să nu cădem acum, într-un moment foarte delicat pentru partid. Este cel mai grav și periculos moment pe care PSD l-a avut în 25 de ani de existență", a subliniat Mircea Geoană.

Este cel mai dificil moment pe care l-am avut. L-aș putea compara cu momentul din 2004. Atunci PSD-ul era la guvernare, aveam și premier și 80% dintre primari erau la PSD. În 2004, în turul doi al alegerilor prezidențiale, diferența între Traian Băsescu și Adrian Năstase a fost relativ mică. În 2014, diferența este absolut catastrofală pentru noi. Spun acest lucru dincolo de rezultat. S-a creat un stereotip negativ real sau imaginar despre PSD și despre Victor Ponta într-o categorie de public tânără și dinamică din țară și din străinătate care poate să reprezinte strategic un pericol pentru viitorul PSD-ului", a zis Mircea Geoană la DC News Live.

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea I

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a II-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a III-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a IV-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a V-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a VI-a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel