Fuego, predispoziție pentru bolile de inimă. ”Mă tratez cu pastile”

Foto: Facebook / Paul Surugiu
Foto: Facebook / Paul Surugiu

Fuego a dat recent un nou interviu în care a vorbit despre sănătatea sa. 

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a făcut noi dezvăluiri din viața sa. Artistul îndrăgit de întreaga țară susține că are predispoziție pentru bolile de inimă și că ar putea moșteni de la părinți o afecțiune cardiacă. 

Fuego a declarat recent într-un interviu că are grijă de sănătatea sa, iar pentru ca lucrurile să nu degenereze face un tratament medicamentos. Nu este vorba despre ”ceva special” ci de o pastilă pe care o ia în fiecare dimineață pentru sistemul circulator și pentru buna funcționare a întregului organism. 

Fuego nu este bolnav

”În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a declarat Fuego la Antena Stars.

Preparatele de casă, preferatele artistului

Fuego a mai declarat că mereu i-a plăcut mâncarea făcută acasă și cu gust. Preferatele sale, sarmalele făcute de bunica, dar și cozonacul cu mac și cu nucă.

”Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână și cu mămăligă, adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”, a mai declarat Fuego. 

Fuego, adevărul despre situația sa financiară

Fuego (Paul Surugiu) a vorbit recent și despre situația sa financiară din acest moment. Cum se descurcă artistul.

"Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele. Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult”, a spus Fuego, scrie okmagazine.ro.

Citește declarația completă aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel