Franciza Terminator se relansează. Ce spune James Cameron despre trilogie

James Cameron dorește lansarea unei trilogii Terminator, în continuarea primelor două filme din serie. Data lansării primul film a fost deja stabilită.

„Terminator" este aproape gata să revină pe marele ecran. Regizorul canadian James Cameron va reveni ca producător al noii trilogii. Acesta a menționat că filmele vor continua evenimentele peliculelor din 1984 şi 1991, ignorându-le pe celelalte, declarându-se nemulțumit de restul filmelor din serie.

Proiectul este gândit pentru trei pelicule, însă dacă nu se vor înregistra încasări pe măsura așteptărilor, celelalte două filme nu vor mai fi realizate. Cameron afirmă faptul că noile tehnologii au avut un rol important în decizia sa, de a relua seria Terminator: „Tehnologia întotdeauna mă sperie, dar mă și încântă. Oamenii mă ăntreabă dacă roboții vor domina vreodată lumea. Eu le spun să se uite în jur, în orice aeroport ori restaurant și veți vedea cât de mulți oameni sunt pe smartphone-uri. Mașinăriile deja au învins. Noi evoluăm împreună cu tehnologia. Tehnologia devine o oglindă a noastră."

Pentru trilogie, Cameron s-a inspirat din realitatea actuală, a oamenilor conectați permanent la tehnologie: „Este vorba despre cine este primul în cursa asta, despre rasa care va deţine controlul, cea care va avea în mâni bomba… Când legi lucrurile astea de lumea interconectată în care trăim, asta pentru că am renunțat de tot la intimitatea noastră şi aproape toată lumea are la el un smartphone, ca o pisică cu clopoţel la gât, de parcă suntem în pragul unui Armageddon Orwellian, unul de proporții inimaginabile. Aşa că, m-am gândit să facem un film despre asta. Şi va fi un film foarte vesel şi optimist.”

Trilogia lui Cameron îl va readuce în distribuție pe Arnold Schwarzernegger, iar data lansării primului film a fost stabilită de Paramount pentru anul viitor, pe 26 iulie 2019.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel