Florin Zamfirescu, dialog surprinzător: De ce-ți dai demisia?

Scandalul de la UNATC pare departe de a se sfârși. Demisii în lanț, acuzații atât din partea profesorilor, cât și din partea studențiilor, proteste și lucrurile par să continue.

După ce Laurențiu Damian și-a dat demisia miercuri din funcția de preşedinte al Senatului UNITER, Florin Zamfirescu a postat, sâmbătă, un mesaj care îl viza pe acesta.

"Porcăriile se generalizează: Laurențiu Damian si-a dat demisia cu o luna înainte de pronunțarea comisiei de etica a UNATC, nu după... Nu "din cauza" si nici "datorită" acestei comisii. De ce a simțit Rus nevoia sa inverseze datele acțiunilor?

-De ce-ți dai demisia Laurentiu, l-am întrebat atunci?
-Nu vreau să spun, a răspuns...
-Din cauza acuzelor aduse de Rus, a zis cineva.
-Care acuze? Am insistat în naivitatea mea.

Nu mi s-a răspuns.
Undeva, intr-o postare, Rus mi-a răspuns indirect. Ar fi in stare "sa-l ierte" pe Damian dacă se conformează comandamentelor... La ordin, Laurențiu! Hi, hi, hi! La ordin Botoșeneanu! Taci că ne ocupam noi! Ha,ha,ha!

Oricum, insist cu întrebarea: de ce pervertește Rus cronologia? De ce nu răspunde Rus la întrebările pe care i le-am pus deunăzi? Începe un vânt care împraștie fumigenele parfumate, folosite la filmări interioare...", a scris Florin Zamfirescu într-un mesaj pe Facebook.

Amenințări cu moartea

"Apare și ideea că un student de la facultatea de film care și-a manifestat neadeziunea la acțiunile bandei de revoluționari sexuali din UNATC a primit telefonic amenințări cu moartea!!!", a mai notat marele actor pe rețeaua de socializare.

Ce spune Florin Zamfirescu despre demisia lui CTP

Cristian Tudor Popescu și-a dat demisia de la UNATC unde a fost profesor timp de zece ani.

"Nu cred că CTP trebuie sa facă un pas înapoi!, fiindca tocmai pasiunea de care este acuzat ( sic) este cea care lipește multor neaveniții angajați deja. Tocmai neadaptabilitatea domniei sale ne este necesară.

Ieșiți, vă rog, din deruta provocată de minți bolnave! Feriți-vă de relații personale în universitate! Pe noi ne-a adunat împreuna doar pasiunea pentru teatru si film, nu sarboseniile afișate fără rusine.

CTP este un profesor de care școala are nevoie, spre deosebire de aceia care au nevoie de școala si tipa strident dacă ramân fără ea, confundând-o cu un "maidan cu dragoste"...", a mai scris Florin Zamfirescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Cristian Tudor Popescu, despre adevărata problemă a UNATC. De ce nu susține pe nimeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel