Florin Ristei pleacă de la A1. Răzvan și Dani, răsturnare de situație

Florin Ristei și-a anunțat plecarea de la emisiunea „Prietenii de la 11” pe Facebook. Show-ul, pe care îl prezenta alături de Diana Munteanu, va fi scos din grila de programe a Antenei 1.

Florin Ristei a declarat că ia o pauză de TV și că se va concentra pe alte proiecte.

„Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11" iese din grila de programe Antena 1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena 1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând", a scris Florin Ristei pe Facebook.

Neatza cu Răzvan și Dani, 4 ore de emisie live


Din 1 martie, Răzvan și Dani dau startul unui maraton de veselie la Antena 1, căci cel mai iubit matinal va transmite live timp de 4 ore, de luni până vineri, de la 8:00 dimineața.

VEZI ȘI "Neatza cu Răzvan și Dani". Ce se întâmplă cu emisiunea de la 1 martie

"E o provocare, dar suntem obișnuiti ca la fiecare câțiva ani să mai primim o provocare", afirmă Dani Oțil. Și Răzvan Simion este convins că această schimbare este de bun augur și că telespectatorii Neatza nu vor face decât să se bucure de și mai multe momente frumoase, încă de la prima oră a dimineții.

CITEȘTE ȘI Dani Oțil, schimbare job. Anunț în direct: "De luni, voi..." - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel