Florin Piersic Jr, imagine RARĂ cu fiica lui și a Dorinei Chiriac. Cât de frumoasă este Sonia și cu cine seamănă: Cât e de superbă

Florin Piersic Jr a publicat o imagine uimitoare cu fiica lui, în vârstă de 15 ani.

Florin Piersic Jr. unul dintre fiii maestrului Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România și chiar dacă despre cariera sa artistică nu s-a sfiint niciodată să vorbească, în ceea ce privește viața personală și familia a încercat să fie cât mai discret cu putință.

Astfel, Florin Piersic Jr. s-a afișat foarte rar cu familia sa, cu iubitele sale sau cu cei doi copii ai săi. 

În prezent, actorul trăiește o poveste de iubire cu Andreea Cipcă, cea care i-a dăruit lui Florin Piersic Jr. și un băiețel, pe Sasha, în vârstă de doar 5 ani.

Ei bine, înainte de relația cu Andreea Cipcă, cu mult timp în urmă, Florin Piersic Jr. a avut o relație timp de patru ani și cu Dorina Chiriac, alături de care o are acum pe Sonia, în vârstă de 15 ani. 

Florin Piersic Jr. și-a surprins fanii după ce a publicat o fotografie cu fiica sa, în timp ce se aflau pe litoralul românesc. (VEZI fotografiile cu fiica și fiul lui Florin Piercis Jr în GALERIA FOTO a articolului)

Fanii actorului, val de reacții

- "Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru!"

- "Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. Sunteți tare faini"

- "Să fiți sănătoși!"

- "Cât e de superbăăă!"

- "Da, îmi place ceea ce văd"

- "Seamănă leit cu mama ei, sunteți frumoși"

- "Aveți o fiică absolut minunată, extrem de charismatică!"

Florin Piersic Jr, DIETA care-l ajută să slăbească UN KILOGRAM pe ZI

Florin Piersic Jr are mare grijă de modul în care arată, motiv pentru care ține o dietă proprie care îl ajută să slăbească până la 1 kilogram pe zi.

Actorul ține dieta de câte ori simte că a luat în greutate sau când e nevoit să slăbească pentru un rol. 

"Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu", a declarat  Florin Piersic Jr.

Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic, dezvăluiri după divorțul actorului: A fost greu, însă, m-am adaptat

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai țării, iar șarmul lui a atras de-a lungul anilor aprecierile femeilor. 

Ei bine, dacă toată lumea îi cunoaște viața profesională, pe cea personală și-a ținut-o departe de ochii curioșilor cât de mult a putut. 

Florin Piersic are doi fii, pe Florin Piersic Jr., cel care i-a urmat pasiunea pentu teatru tatălui său, și pe Daniel, fiul cel mic pe care-l are alături de Ana Szeles. Ana Szeles și Florin Piersic au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori.

"Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici", a mărturisit Ana Szeles într-un interviu.

Citește mai departe AICI

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Piersic jr (@florinpiersicjr)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel