Florin Piersic, în lacrimi: M-am săturat să primesc numai vești proaste

Denisa Zamfir / 26 Martie 2019 / 08:15 Salveaza PDF Comentarii
Florin Piersic
Descriere foto: Florin Piersic

Florin Piersic a povestit cu ochii în lacrimi un moment emoționant după ce a ajuns la spital, iar în mediul online au apărut să apară mai multe informații care l-au deranjat.

„De azi dimineață...când vorbesc de mama mea, îmi vine să plâng. E ca o icoană pentru mine! Eu mă rog la ea, de multe ori, când trec prin momente mai bune sau mai rele, la ea mă gândesc" a povestit Florin Piersic, pentru „Agenția VIP".

Marele actor a continuat: „De azi dimineață nu fac altceva decât să dau explicații, să mă justific vizavi de o chestiune minoră pe care a trebuit să o rezolv medical în urma unei lovituri pe care am primit-o eu la piciorul stâng și totul se rezumă la o gimnastică de întreținere. Vin de la sala de sport, unde fac exerciții pentru a intra în formă pentru viitoarele spectacole. Ce mi s-a întâmplat mie eu nu am vrut să spun nimănui...sunt impresionat când simt că mi se poartă de grijă, numai că...asta, ce fac dumnealor, nu e grijă, e un fel de vânătoare de senzații tari.

'M-am săturat să primesc numai vești proaste'

 

La 83 de ani m-am săturat să primesc numai vești proaste. Dacă vă rog să-mi respectați deciziile de a vă comunica dspre mine ceea ce cred...Vreau să vă spun numai lucruri frumoase, îmi vine să plâng, pentru că pe 24 martie a fost ziua scumpei mele mame"

Florin Piersic este deranjat de faptul că lumea vrea să afle tot ceea ce face și a afirmat că a ajuns la spital doar pentru o întreținere și nu pentru a se opera, așa cum se scrie.

Vezi și: Florin Piersic a răbufnit după ce a ajuns la spital: De ce ar trebui să mă simt obligat să vă povestesc?


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25