Florin Piersic a răbufnit după ce a ajuns la spital: De ce ar trebui să mă simt obligat să vă povestesc?

Florin Piersic 5
Florin Piersic 5

Florin Piersic a ajuns pe mâinile medicilor, însă a precizat că nu este vorba de nimic grav, ci doar de câteva vizite de întreținere pentru a avea energia necesară la următoarele spectacole.

Actorul Florin Piersic a povestit la Agenția VIP că se simte dezamăgit de reacțiile oamenilor care vor să știe tot ce se întâmplă cu viața lui, iar astfel nu se poate bucura de dreptul la intimitate. Totul s-a întâmplat după ce Piersic a ajuns la spital.

„Îmi place că mă lauzi, că eu sunt vărsător, iar vărsătorilor le place să îi lauzi. Eu cred că fiecare om public sau nu are un drept la intimitate. Îmi place cuvântul ăsta, intimitate, are dreptul de a decide ce dorește să comunice, trebuie neapărat dragilor să înțelegeți că eu fac parte dintr-o generație cu totul altă educație decât cea de astăzi. Cred că trebuie, asta e părerea mea, să existe un bun simț în felul în care apărem noi, în fața celorlalți și mai ales în fața publicului.

Ceea ce am dorit mereu să împărtășesc celor care în timpul anilor m-au admirat mai mult sau mai puțin, m-au iubit mai mult sau mai puțin...a avut legătură, în cea mai mare parte cu profesia mea. Profesia mea este ceea ce mi-a dat cele mai mari satisfacții în viață. M-am bucurat mult de cei care mi-au fost aproape, de soție, de prieteni, de familie. De ce vreți cu tot dinadinsul să-mi refuzați dreptul să am și eu o bucățică de...să-mi aparțină numai mie? De ce ar trebui să mă simt obligat să-mi petrec fiecare clipă din viața asta, care știți și dumneavoastră este foarte scurtă...să stau să vă povestesc ce culoare de ciorapi am în picioare, ce pastă de dinți folosesc" a povestit Florin Piersic, pentru „Agenția VIP".

Vezi și: Florin Piersic, la spital. Primul mesaj: Scriu ăștia că... Sunt pe dr**u'!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel