Florin Piersic: Îmi este frică să mai răspund la telefon-VIDEO

Actorul Florin Piersic a declarat la RTV că îi este frică să mai răspundă la telefon, pentru a nu mai afla încă o veste tristă. Acesta și-a exprimat tristețea la aflarea dispariției actorului Eusebiu Ștefănescu.

"Acum două săptămâni, fiind la Ploiesti, am aflat de suferința acestui minunat coleg care mi-a fost foarte apropiat partener în filmele facute cu Vitanidis, cu Moldovan și cu Doru Năstase", a declarat Florin Piersic la România TV.

"El era un coleg excepțtional, și dacă vreți vă spun o întâmplare care să mângâie sufletele familiei lui este faptul că eu am fost și sunt în continuare foarte bun prieten cu baiatul lui, cu Ionuț Stefanescu. Nu știu cum să va spun că de multe ori, împreuna cu Ionuț, într-o zi m-am întâlnit în fața ministerului Educației și am povestit foarte multe despre viața noastră și a lui Eusebiu în special.

Între toți cei pe care îi cunosc de vârsta mea și pe cei mai tineri cu câțiva ani, atât vreau să vă spun că era un recitator exceptional. Zilele trecute, vorbind cu Preafericitul  Patriarh Daniel spunea că trebuie să îl pomenesc pe Eusebiu Ștefanescu, care a venit o dată într-o frumoasă manifestare bisericească și a recitat excepțional.

Citește și: Actorul Eusebiu Ștefănescu a murit

Îi consolez familia și sunt rânit și vreau să spun ceva...trebuie să spun un lucru foarte grav. Abia am curaj să apăs pe butonul de la telefon pentru că îmi este frică să primesc tot timpul o noua veste tristă. Cum a fost cu Marcel Dragomir, cu Motoi, Dumnezeu sa-i odihneasca, și-l sărut pe suflet pe acest minunat om și acror  care răspundea și va mai răspunde la numele Eusebiu Stefanescu", a declarat actorul Florin Piersic la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel