Florin Chilian, dat în vileag de Codin Maticiuc. "El a aranjat acest lucru"

Din 2004, Codin Maticiuc are un orfelinat unde se găsesc mereu între 30 și 40 de copii. Anul acesta, micuții au avut parte de o surpriză de proporții la care a pus umărul și lui Florin Chilian.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Viața ascunsă a lui Codin Maticiuc. DEZVĂLUIRI despre un subiect sensibil

Codin Maticiuc a povestit că artistul le-a aranjat o super vacanţă într-un loc deosebit unde copiii s-au simțit minunat. 

"O altă postare care nu va interesa multă lume şi nu va fi share-uită, deşi poate că mai sper încă să mi se dovedească contrariul căci e vorba de copiii de la mine de la orfelinat. Copii cărora bunul meu prieten Florin Chilian le-a aranjat o super vacanţă într-un loc deosebit. A vorbit cu o prietenă de-a lui cu o pensiune senzaţională la Văliug.

[citeste si]

I-am rugat pe cei care au fost acolo să-mi descrie cum a fost căci erau foarte entuziasmaţi. Iată ce mi-au scris:

'Tocmai ce s a încheiat cel mai important festival anual de open air jazz din Europa Centrală şi de Est - Gărâna Jazz Fest.

Doamna Andreea, proprietara pensiunii, ne-a primit cu braţele deschise după atâta muncă cu clienţii cazaţi în timpul festivalului. Noi nu am ştiut cine este până nu ne-a spus numele pentru că servea la mese împreună cu cei doi colegi. A avut încredere totală în copii şi ne-a predat cheile urmând ca fiecare să se cazeze în cele 22 camere.

A blocat această perioadă încă de la începutul anului. A doua zi de la venirea noastră a venit un grup mare care a fost refuzat politicos pentru că nu mai erau camere disponibile, ele fiind ocupate de către noi.

Camerele sunt incredibile, foarte curate, cu mobilă de lemn, pictată manual, lcd-uri şi paturi superconfortabile.

Nu numai camerele au fost ocupate, dar şi terasa, restaurant la orele de mic dejun, prânz şi cină. Le-au servit copiilor de la pizza, mici, cartofi prăjiţi, ciorbe până la preparate locale care sunt foarte gustoase, dar nu ştim cum se numesc. Totul este făcut "în casă": mâncare, pâine, plăcinte, tarte, budincă, dulceaţă.


Restaurantul este cel mai cunoscut din zonă şi toţi drumeţii se opresc să mănânce aici, preţurile fiind şi ele foarte accesibile.

Pentru a nu se plictisi copiii, doamna Andreea şi soţul dânsei au mers şi au vorbit cu toţi vecinii propietari de pontoane şi i-au dus în fiecare zi în alt loc. Au avut parte de la şezlonguri de lemn până la paturi de piele cu vapori de apă pentru a se răcori. Au fost serviţi cu limonade, felii de pepene şi zmeură proaspătă.

A închiriat plăci pentru a se da pe apă, hidrobiciclete, canoe, bărci. Când căldura se domolea, pregătea biciclete pentru toată gaşcă şi s-a pornit un circuit prin pădure.

Cei doi copii ai gazdelor ne-au fost ghizi peste tot - de la drumul cu bicicletele, modul de folosire a plăcilor de navigare până la prezentarea celui mai nou şi mai mare parc acvatic din România - Arsenal Park (temă militară), unde doamna Andreea ne-a organizat o zi superbă. Toată lumea a rămas impresionată de tiroliana care pornea de pe un turn de control ( 50 m înălţime ) şi continua pe o distanţă de 650 m în coborâre abruptă.

Aici am avut parte de multă distracţie, topogoane cu înălţimi ameţitoare, bazine de înot cu cascade şi fântâni arteziene. Tot în incinta parcului am fost duşi cu cei 40 de copii la restaurant unde toată lumea a mâncat, au primit sucuri şi tot ce şi-au dorit. Nu ne-au lăsat să achităm nimic: nici intrarea în parc, nici transportul, nici consumaţia copiilor.

Sunt nişte oameni deosebiţi. Mâine avem pregătită o lecţie de călărie, dacă vremea ţine cu noi... dacă nu, au pregătite joculeţe în interior.

Copiii s-au bucurat foarte tare şi de locul de joacă amenajat în curte , căsuţa din copac, trambulina imensă pentru sărituri, piscină şi jacuzzi.

Doamna Andreea nu doreşte să spunem aceste lucruri ca o reclamă pentru pensiunea Gasthof Tirol, ci mai degrabă pentru a promova zona. Trebuie de asemenea precizat că petrecerile din nopţile de weekend NU sunt pentru copii", a postat Codin Maticiuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel