Florin Călinescu, gafă la Românii au Talent. A cedat nervos, rafală de înjurături la adresa unei vedete: Cum e asta, bă?

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Florin Călinescu a scos porumbelul la Românii au Talent. Ce a putut spune la adresa unei cântărețe de la noi. Andra a intervenit imediat. 

Viorica Dăncilă, transformare totală. Cât de bine arată. Imagini uimitoare din mall, în blugi și cămașă

Florin Călinescu a avut un comentariu deplasat la Românii au Talent, la adresa unei artiste celebre din România. Juratul a lansat un val de înjurături, după ce a citit un articol despre Vlăduța Lupău. Uimit de faptul că nu știe cine este și că nu a auzit niciodată despre ea, la fel și Alexandra Dinu, Andra și Smiley le-au sărit în ajutor, după ce au văzut că lucrurile s-au tensionat. 

Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?

Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?

Smiley: O cântăreață de muzică populară.

Andra: O cântăreață din Cluj, da.

Florin Călinescu: I-auzi: "În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă".

Andra: Ce legătură are?

Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p***i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…

Uriașii muzicii lăutărești, reuniți în cer. Declarația identică din ultimele lor interviuri îți dă fiori. Dramele care i-au marcat pe Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga

Florin Călinescu, despre muzica populară din România

"Florin Călinescu: Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii de atunci. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva", a mai spus Florin Călinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel