Fiul Luminiței Anghel, BĂTUT. O prietenă a RUPT tăcerea: "E destul de RĂU, la Urgențe. Este RUPT"

Cea mai bună prietenă a lui David, fiul adoptat de Luminița Anghel, a vorbit despre bătaia pe care a luat-o acesta. 

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a publicat aseară un mesaj disperat, după ce a fost bătut de către un prieten în propria locuință din București. O prietenă a lui a declarat că tânărul a fost dus de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

”După ce a pus pozele pe internet, o prietenă comună care stă aproape a ajuns foarte repede la el și l-a ajutat, pentru că el era în stare de șoc. A chemat salvarea, i-a oprit sângele și i-a curățat rana. A stat lângă el. Știu că a fost spitalizat. A mers la Urgențe aseară și a primit îngrijirile de care avea nevoie pentru a fi ok. E destul de rău. Lovitura de la cap trebuie cusută.

Și la picior e destul de grav. Am înțeles că tendonul este rupt și nu poate merge foarte bine pe picior. A primit un tratament și trebuie să se țină de el ca să fie ok. A ieșit deja din spital și acum sperăm să se refacă cât mai repede”, a declarat ea pentru Antena Stars.

Citește și: Fiul adoptat de Luminița Anghel, BĂTUT în casă. Plin de SÂNGE: "Sunt ȘOCAT. E un om periculos". Artistul ACUZAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel