Fiul adoptat de Luminița Anghel, BĂTUT în casă. Plin de SÂNGE: "Sunt ȘOCAT. E un om periculos". Artistul ACUZAT

David, fiul Luminiței Anghel, a postat un mesaj pe rețelele de socilizare în care cere ajutor, după ce a fost bătut în casă. Cine este artistul pe care-l acuză. 

"Scriu aici cu o situație extrem de delicată. În primul rând vreau să anunț că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job și să ajung la un prieten. Situația a fost în felul următor. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl considerăm, plecase de la mine și după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă, evident îi scriu că da și oricum eu trebuia să plec așa că ieșeam împreună. Acesta defapt era cu Robert, îl știți de la Vocea României. Au intrat la mine în casă și de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv a început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelu pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea.

Apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile sunt efectiv șocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai ales felul în care m-a atacat, eram efectiv fără apărare, putea să mă omoare în casă", a scris David, fiul Luminiței Anghel, pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel