EXCLUSIV  Fiul lui Rațiu și-a găsit liniștea, într-un loc mirific din Turda

Există persoane pe care când le întâlnești, îți dai seama că e un privilegiu.

Căsătorit cu Pamela Russo, fosta soție a lui Demis Russos a găsit iubirea profundă

Așa s-a întâmplat și când l-am cunoscut pe Indrei Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, un boier de altă dată, un om rasat, liniștit, detașat. La Turda am descoperit un loc parcă uitat de lume, o oază de liniște și pace, un loc mirific plin de verdeață și pace. Camere mobilate clasic, elegante cu bun gust. Fiul lui Ioan Rațiu este cel care și-a deschis această pensiune, dacă îi putem spune așa.

Un complex de case boierești ce amintește de aristocrația de altădată, de o lume de viță nobilă parcă uitată. Găsești în grădină papagali și niște păuni foarte frumoși. 

Camerele și grădina, opera Pamelei, care a lăsat totul pentru România

Toate aceste aranjamente ale camerelor și grădinii sunt opera soției sale, Pamela Russos Rațiu, de origine americană, ce se pare că s-a îndrăgostit nu numai de jumătatea ei, ci și de România.

În 2001, când a venit aici pentru prima dată, s-a îndrăgostit pe loc de Turda, pe care îl consideră cel mai frumos și unic oraș din lume.

Pamela a lucrat cu Robert de Niro

Aici a întâlnit și iubire, adică pe Indrei, de care s-a îndrăgostit pe loc și o consideră o întâlnire predestinată. Iar, acest loc mirific l-a amenajat cu suflet și gust. Pamela  este  actriță, a fost fotomodel și a avut afaceri pe care le-a condus cu succes și a fost măritată cu cântărețul Demis  Russos, a jucat cu Robert de Niro. A ajuns la Turda în România și are aici tot ce a visat.

Are un fiu din altă căsătorie de care e foarte mândru

Doamna care gătește pentru oaspeții conacului prepară cele mai delicioase mâncăruri. Totul natural și gustos. Indrei Rațiu este prezent permanent și își întâmpină cu bucurie oaspeții, povestindu-le despre istoria și amintirile familiei. Are un fiu din altă căsătorie care stă la Paris de care e foarte mândru și a cărui nuntă a fost de curând. Indrei e fericit și recunoaște,  cu mândrie, că între soția lui, pe lângă iubire, e și prietenie, e și o înțelegere specială ca între doi oameni echilibrați și inteligenți. O relație frumoasă și deosebită. E clar că au găsit calea fericirii și a împlinirii, ori tradiție și iubire.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel