Fiica lui Michael Jackson, Paris, a lansat un nou single emoționant ”Bandaid”

Sursa foto Facebook Paris Jackson
Sursa foto Facebook Paris Jackson

Paris Jackson și-a lansat cel de-al treilea single, Bandaid, spunând că este prima dată când se ”eliberează” cu adevărat.

Se pare că Paris Jackson (24 de ani) calcă pe urmele celebrului ei tată, Michael Jackson. Ea a lansat de curând cel mai recent single intitulat ”Bandaid”, al treilea de când și-a început cariera muzicală în 2020, potrivit Smooth Radio.

Paris a spus că cea mai recentă lucrare a ei este o introducere în noua sa epocă muzicală și că este prima dată când se ”eliberează și țipă” într-un cântec.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????? (@parisjackson)

Vorbind despre lansarea single-ului, fiica lui Michael Jackson a declarat că lucrează la zeci de cântece care se vor regăsi într-un nou album.  

”Acesta este genul de muzică pe care visam să-l fac când aveam 14 ani, descoperind Nirvana și Pixies pentru prima dată”, spune Paris Jackson. ”Este prima piesă în care m-am eliberat cu adevărat”.

Paris a mai adăugat că scopul său este de a lansa un nou album: ”Am destule melodii care sunt deja înregistrate și gata pentru a face un album. În ceea ce privește câte melodii am scris, nici măcar nu știu câte am. Poate zeci”.

Paris Jackson este singura fiică a lui Michael Jackson, iar tânăra cântăreață are doi frați; Prince Jackson, 26 de ani și Michael Blanket Jackson, 21 de ani.

Tânăra de 24 de ani a vorbit la un moment dat și despre așteptările pe care simte că oamenii au de la ea, deoarece este fiica lui  Michael Jackson.

”Tatăl meu a fost regele pop, rock și soul, dar nu a făcut folk – ceea ce este amuzant, pentru că eu fac un gen de muzică la care nimeni nu se aștepta. Nu este ușor”, a declarat Paris Jackson.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel