Festivalul Internațional de Film “București” - Vezi programul

festivalul international de film bucuresti
festivalul international de film bucuresti

În perioada 15-21 aprilie se va desfășura ediția cu numarul nouă a Festivalului Înternațional de Film "București", prima mare competiție cinematografică de film de lung metraj, organizată în capitală încă din anul 2005.

Autor: Mădălina Grasu

Ca în fiecare an, organizatorii au pus la cale o competiție de lung metraj, în cadrul căreia cele mai bune filme vor fi răsplătite cu premii ca Trofeul Festivalului sau Premiile de Excelență B-EST IFF.

Juriul este format din: Dan Făinaru, fost director al Institutului Israelian de Film, președinte al Asociației Criticilor de Film Israelieni și vice-președinte FIPRESCI; Andre Ceuterick, șeful departamentului Cultură și Film din regiunea Hainaut; Horia Lapteș, director de imagine; Dragan Marinkovic, prodicător și editor de promovare pentru posturile de televiziune RTS, BK TV și TV FOX; Grazia Volpi, membru al Academiei Europene de Film.

Aici puteți vizualiza programul complet. Intrarea este de 10 lei – preț întreg și șapte lei - preț redus pentru elevi, studenti și pensionari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel