Festivalul Brazilor de Crăciun. Dorin Negrău și Rotary Club Cișmigiu participă la eveniment

Dorin Negrău alături de Rotary Club Cișmigiu participă la Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment de strângere de fonduri organizat anual ce are ca scop sprijinirea proiectele educaționale derulate de Salvați Copiii România.

De-a lungul anilor, Salvați Copiii a strâns prin intermediul Festivalului Brazilor de Crăciun aproximativ 3.3 milioane de euro, prin care au fost ajutați peste 25.685 de beneficiari, prin programele educaționale Grădiniţe Estivale, A Doua Şansă și Școală după Școală.  Aflat la cea de-a XVI-a ediție, Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de referință la care participă invitați din mediul business, media, cei mai influenți manageri de companii, antreprenori și persoane publice.

Evenimentul este organizat sub forma unei licitații speciale de brazi de Crăciun, creații unice ale celor mai cunoscuţi designeri români. Brazii vor fi licitați în cadrul Galei Festivalului Brazilor de Crăciun care va avea loc pe 8 decembrie la Stejarii Country Club.

Bradul conceput de către Dorin Negrău și Rotary Club Cișmigiu, “Oameni cu aripi”, a fost inspirat din lucrările artistului Justinian Scărlătescu. “Îngerii din lucrările artistului Justinian Scărlătescu m-au inspirat să realizez un colaj de aripi şi semne divine într-o lucrare piramidală luminată din interior, care să vegheze tot anul asupra binefăcătorului care va lumina calea spre educaţia unor copii, de acum fericiţi, mergând în fiecare zi spre şcoală”.  

Rotary Cișmigiu este o organizație non-profit, cu un rol activ în comunitate, a cărei misiune este să susțină și să se implice în proiecte umanitare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel