Felicia Filip, sărbătorită de Ziua Fericirii. "Suntem pe pământul acesta pentru a dărui"

Vineri, 20 martie, de Ziua Fericirii, îndrăgita Felicia Filip a împlinit 56 de ani.

Ziua artistei a fost plină de zâmbete. A primit multe flori și s-a bucurat de fiecare urare venită din partea celor dragi.

Marea doamnă a muzicii, director general al Operei Comice pentru copii, Felicia Filip este mereu cu zâmbetul pe buze. Într-un interviu acordat pentru DC News, artista mărturisea care este secretul din spatele zâmbetului ei.

"Sunt o natură de genul acesta, dar prin oamenii pe care i-am cunoscut – și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mă iubește și că de fiecare dată mi-a adus în cale oameni de calitate și valoare - și atunci am înțeles că în momentul în care vezi un om, trebuie să îi zâmbești, pentru că dacă tu îi zâmbești, el îți răspunde cu zâmbetul. Dacă ești încruntat și cu sacul tău de pietre de moare în spate, îi transmiți celui de alături, iar el nu trebuie să știe care sunt grijile tale. În lumea asta trebuie să știi că nu trebuie să îți fie frică de nimic și de nimeni. Poți să faci orice dacă îi respecți pe cei de alături și îi iubești. Suntem pe pământul acesta pentru a dărui și pentru a primi iubire. Tot ceea ce faci pentru semenii tăi este necondiționat. Nu trebuie să aștepți nici măcar un mulțumesc. Dacă el vine, te bucură și te face fericit, dacă nu, nu are importanță. Eu și familia mea am făcut din asta un fel de a trăi. De exemplu, eu când aud un copil că plânge sau că țipă, eu îl aud ca și când ar cânta. Și atunci când plânge, atunci el cântă. Ascultăm tot timpul muzică. Suntem înconjurați de oameni cărora dacă le cerem iubirea lor, ne-o dăruiesc", spunea Felicia Filip în interviul acordat pentru DC News.

Interviul integral poate fi citit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel