Farul Constanţa, victorie la limită în fața Universității Craiova

„Marinarii Regelui” s-au impus la limită în fața Universității Craiova.

Unul dintre cele mai interesante partide ale etapei a 15-a din Liga 1 a adus față în față pe Farul Constanța și Universitatea Craiova. Elevii „Regelui” s-au impus la limită, cu 1-0, întrerupând șirul impresionant de victorii al oltenilor.

Craiovenii veneau la malul mării după după 7 victorii consecutive în toate competițiile și aveau cotă de favoriți la casele de pariuri.

Meciul a debutat cu un incident de joc, Valerică Gămas și George Ganea lovindu-se cap în cap. A fost necesară intervenția echipelor medicale, dar cei doi au rămas în teren.

Oltenii au dominat prima repriză, fiind mult mai prezenți în fața careului constănțenilor, fără însă să-și creeze vreo ocazie iminentă de gol.

În partea a doua, elevii lui Gheorghe Hagi au fost mult mai motivați, șutul centrare a lui Alex Mitu, din debutul reprizei, trecând foarte puțin pe lângă vinclul porții lui Pigliacelli.

Radaslavescu și Adi Petre, care au intrat la gazde în ultimul sfert de oră, au fost actorii principali ai golului victoriei. Primul a pasat bine în profunzime pentru Fernandes, care l-a servit la firul ierbii, la bara a doua, pe Adi Petre, care a finalizat peste Pigliacelii, după ce se demarcase excelent (1-0, min. 77).

Pe final, oaspeții au forțat egalarea, dar Aioani a fost la post, la fel ca și întreaga apărare a „marinarilor”, care au reușit în cele din urmă să se impună la limită, obținând toate cele 3 puncte.

Farul e acum pe locul 5, la egalitate de puncte cu UTA și FC Voluntari, dar poate fi depășită de ilfoveni, precum și de Rapid, care mai au de jucat meciul din etapa a 14-a, transmite Mediafax.

FC U Craiova - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1

FC U Craiova a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 15-a, ultima a turului Ligii I de fotbal. Echipa din Bănie a deschis scorul prin Claudiu Bălan (51), dar Sepsi OSK a egalat după doar şase minute, prin olandezul Kevin Luckassen (57).

FC U Craiova a fost condusă de pe banca tehnică de Dan Vasilică la acest meci, însă antrenorul Eugen Trică, despre care s-a anunţat că va prelua echipa, a fost în tribună. FC U Craiova e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri. Sepsi OSK nu a pierdut în ultimele două etape, venind după o victorie cu Dinamo (4-1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel