EURO 2020. Furnicile zburătoare, invitatele surpriză la finala Anglia - Italia

EURO 2020. Furnicile zburătoare, invitatele surpriză la finala Anglia - Italia
EURO 2020. Furnicile zburătoare, invitatele surpriză la finala Anglia - Italia

Finala Campionatului European de fotbal - EURO 2020, în care se vor înfrunta duminică seara selecţionatele Angliei şi Italiei, ar putea atrage, pe lângă cei 63.000 de spectatori aşteptaţi în tribunele stadionului Wembley din Londra, şi alţi invitaţi surpriză, mult mai numeroşi, scrie Le Parisien.

Dacă temerile legate de ultimul act al EURO 2020 rămân înainte de toate cele sanitare, legate de creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în ţară, Oficiul britanic de meteorologice, Met Office, a avertizat că stadionul londonez ar putea fi invadat de roiuri de furnici zburătoare.

'Multe dintre aceste pete de pe Radar sunt de fapt insecte'

'Radarul nostru nu a detectat doar ploaie în această dimineaţă. Deşi sunt câteva averse, multe dintre aceste pete sunt de fapt insecte', a scris Met Office pe Twitter, deasupra unei hărţi care arăta pete albastre mari, în special în nord-vestul Londrei, unde se află stadionul Wembley.

Vara, roiurile de furnici zburătoare, care se reproduc în locuri cu temperaturi ridicate, umede şi fără vânt, sunt frecvente în Anglia. Fenomenul, care ar putea deranja spectatorii şi jucătorii, aminteşte de moliile care au invadat Stade de France la finala EURO 2020, dintre selecţionatele Franţei şi Portugaliei, notează Agerpres.

Cozmin Gușă a dezvăluit cu cine ține

Vineri, în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV, Cozmin Gușă a dezvăluit cu cine ține. 

„Cu sufletul, sigur că țin cu Italia. Însă avantajele de care beneficiază Anglia pe Wembley... s-au văzut și în semifinala cu Danemerca... s-ar putea să precumpănească. Dar, oricum, va fi un mare spectacol. Va fi o competiție de stiluri pentru niște națiuni fericite care încă se mai remarcă și prin sport”, a spus Cozmin Gușă. 

„La noi, sportul a ajuns o Cenușăreasă”, a adăugat Cozmin Gușă. 

„Aș merge tot ca Cozmin, cu Italia”, a spus și Bogdan Chirieac la finalul emisiunii de vineri de la DCNewsTV.

Deferiți mass-media, 9 iulie 2021. Chirieac, Gușă și Vâlcu dezbat subiectele săptămânii

VIDEO

Şefa Comisiei Europene vrea răzbunare după Brexit: Italia să învingă Anglia în finala EURO 2020

De asemenea, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va susţine echipa de fotbal a Italiei la finala EURO 2020 pe care aceasta o va disputa duminică pe stadionul londonez Wembley în faţa Angliei, a declarat vineri un purtător de cuvânt al executivului comunitar, potrivit Reuters.

Inima ei este alături de Squadra Azzurra, deci ea va susţine duminică Italia', a spus purtătorul de cuvânt al Comisiei la conferinţa de presă zilnică, după ce a fost întrebat cu cine va ţine Ursula von der Leyen la această partidă.

Oficialii Comisiei Europene evită de obicei să exprime poziţii naţionale partizane, dar în acest caz ieşirea Marii Britanii din UE pare să fi influenţat susţinerea şefei executivului european în favoarea echipei Italiei, una dintre ţările fondatoare ale blocului comunitar.

Zi de sărbătoare în luna august, în UK, dacă va câștiga Anglia finala EURO 2020

În acest timp, la Londra, premierul britanic Boris Johnson se gândeşte să decreteze o zi de sărbătoare în luna august, dacă Anglia câştigă finala EURO 2020, consemnează agenţia EFE din presa britanică.

Este avută în vedere luna august pentru ca festivităţile să nu fie îngrădite de restricţiile antiepidemice, a căror ridicare a fost promisă de Johnson pentru 19 iulie, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel