"Era un timid și un singuratic". Actorul George Mihăiță, amintire cu Sergiu Nicolaescu: "Dacă într-o jumătate de oră nu sunteți la mine acasă, vă sar din toate filmele"

Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul

Actorul George Mihăiță a povestit un episod cu regretatul Sergiu Nicolaescu.

"Eu am fost printre cei câțiva privilegiați care au fost prieteni în adevăratul sens al cuvântului cu Sergiu Nicolaescu. Vă dau un exemplu, el era un timid, Sergiu Nicolaescu. Dincolo de duritatea pe care o arăta în roluri și în viață, el era un timid și un singuratic, până s-a căsătorit vorbesc. După aceea, n-am mai ținut legătura foarte strâns, decât pe platoul de filmare. Era ora 12 noaptea, pe 31 decembrie, eram cu Vladimir Găitan și cu Emil Hossu la mine acasă.

Și îl sunăm pe Sergiu - "Să trăiți, la mulți ani, ce faceți?". El răspunde: "Bine!". Întreb "Cu cine sunteți, domnul Sergiu?", zice "Singur!". "Domnul Sergiu, dacă într-o jumătate de oră nu sunteți la mine acasă, vă sar din toate filmele pe care le faceți în viitor!". A venit peste o jumătate de oră și a stat până la șapte dimineața", a povestit George Mihăiță pentru cancan.ro.

"Pentru el munca era totul"

Întrebat dacă Sergiu Nicolaescu era un spirit petrecăreț sau mai mult boem, actorul a spus: "Nici boem, nici petrecăreț. Pentru el munca era totul. Era fanatic, foarte serios. Ridica tonul la echipă, dar nu la echipa artistică, cât la cea tehnică. Normal că ritmul în care el filma... Nu toți aveau forța pe care o avea el, mai ales când era ceva mai tânăr".

Actorul George Mihăiță se bucură de un mare succes în serialul Clanul, difuzat de PRO TV, unde interpretează rolul unui interlop - Bebe Măcelaru (Tătuțu).

"Clanul” este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău. Producătorul creativ este Anghel Damian, iar distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu și mulți alții. 

Vezi și: Actorul George Mihăiță, oprit pe stradă de oameni: Dumneata, la cimitir o să pleci, Tătuțu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel