Emoționant. Politician român: Poveste despre tatăl meu-VIDEO

Iubitorii de frumos vor putea să se bucure de un spectacol de excepție care se va împleti cu multă emoție. Este vorba despre ”Poveste despre tatăl meu” de Radu F. Alexandru, în regia lui Gelu Colgeag.

Evenimentul va avea loc – în premieră oficială pe 4 martie – la Teatrul Odeon. Piesa a fost scrisă în 2005 şi face parte din volumul de teatru "Poveste despre tatăl meu" semnat de politicianul, pozatorul și dramaturgul Radu Feldman Alexandru.

“Am cunoscut bine câteva dintre personajele care vă spun de pe scenă povestea vieţilor lor. Cât este realitate şi câtă ficţiune s-a mai adăugat peste ea nu mai are azi importanţă aproape pentru nimeni. Tot ce îmi doresc este ca măcar o fărâmă din emoţia sub care am trăit scriind Poveste despre tatăl meu să ajungă la dumneavoastră, spectatorii”, a spus Radu F. Alexandru, scrie RFI.

Din distribuţia piesei fac parte Gelu Niţu, Mircea Constantinescu, Mircea N. Creţu, Dan Bădărău, Crina Mureşan şi Ioana Anastasia Anton.

Piesa va fi prezentată în premieră oficială pe 4 martie, la Teatrul Odeon. Următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 5 şi 6 martie, de la ora 19.30, la Sala Studio. Biletele, cu preţurile de 21,20 lei şi 12,72 lei, pot fi achiziţionate la casa de bilete a teatrului.

VEZI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel