Emi şi Cuza, dezvăluire emoţionantă: Încă nu ştim, până la finalul vieţii, dacă a fost binecuvântare sau blestem

Emi și Cuza au făcut o dezvăluire emoționantă despre legătura strânsă dintre ei.

Cea mai nouă gală a transforming show-ului de la Antena 1, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o dezvăluire emoţionantă din partea băieţilor de la Noaptea Târziu. La jurizarea pentru cea de-a zecea transformare, Emi şi Cuza se vor lăsa cuprinşi de nostalgie şi vor povesti momente de la începutul prieteniei lor, devoalând totodată şi cum se văd ei la bătrâneţe.  

Astfel, la momentul jurizării, provocaţi de prezentatorii transforming show-ului, Emi şi Cuza le-au povestit celor prezenţi pe platoul de filmare când s-au cunoscut ei şi cum se văd la bătrâneţe:  “Avem mai mulţi ani de prietenie decât aveam amândoi înainte să ne cunoaştem!”, a dezvăluit Cuza, iar Emi a completat: “Încă nu ştim, până la finalul vieţii, dacă a fost binecuvântare sau blestem. La un moment dat am zis că o să stăm, la bătrâneţe, pe o bancă în parc, şi o să ne uităm în urmă, să ne dăm seama dacă suntem binecuvântare sau blestem unul pentru altul”, a povestit el râzând. Cum s-au descurcat băieţii, dar şi restul concurenţilor, cu noile provocări primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și:

"Vai de capul meu!" Connect-R şi SHIFT, chinuiţi la "Te cunosc de undeva": Praful să se aleagă de ea!

Nici bine nu au apucat să se bucure că scapă de travestiul care le-a dat ceva bătăi de cap, căci ruleta i-a pus în mare dificultate, afişând la momentul lor doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a adus o serie de reguli noi pentru concurenţii #NăscuţiPentruSpectacol. În fiecare gală, la momentul ruletei, un cuplu poate primi doar un semn de întrebare şi un sunet distorsionat şi de asta au avut parte şi Connect-R şi SHIFT, în cadrul ultimei gale ale transforming show-ului. Abia la primele antrenamente, cei doi au putut descoperi ce se afla în spatele indiciilor, iar sentimentele lor nu s-au schimbat deloc. 

“Vai de capul meu! La ce mă aştept? La nota 5! Noi oricum nu avem suficient timp să ne pregătim, dar acum? Şi dacă o fi şi cu versuri multe…”, a exclamat Connect-R la antrenamentele de canto, completând râzând: “Ruleta….praful să se aleagă de ea!”. În momentul în care au primit provocarea, cei doi au reacţionat diferit: “Am fost Yin şi Yang, unul s-a bucurat şi unul a plâns. Am fost ca feţele alea de clovni, una veselă şi una tristă!”, a mai dezvăluit Connect-R, atunci când au aflat că ruleta le-a pregătit Timpuri noi cu Adeline. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel