Elena Merișoreanu, vânătă la față. Ce s-a întâmplat cu artista de 75 de ani

FOTO: captură video Emisiuni Prima TV
FOTO: captură video Emisiuni Prima TV

Elena Merișoreanu și-a făcut apariția învinețită la față. Ce s-a întâmplat cu artista de 75 de ani.

Elena Merișoreanu  a apărut în public învinețită la față iar motivul este unul simplu. Artista de 75 de ani a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. De data asta doar pentru o operație la nivelul pleoapelor.

”Dacă alea tinere se duc, eu de ce să nu mă duc? Știi cum e.  Vorba aceea: suferă baba la frumusețe! M-am dus să mă aranjez, să arăt bine”, a spus Elena Merișoreanu la România TV.

”Vai de capul meu. Nu am simțit nimic. De multe ori, când mă machiez mă mai înțep eu, de una singură, dar acum nu am simțit absolut nimic, abia aștept să văd cum sunt, abia aștept să treacă cele șapte zile și să scoată firele”, a mai spus artista.

De altfel, aceasta a ținut să sublinieze că nu a obligat-o nimeni, dar și că s-a dus la medicul estetician știind că nu va păți nimic.

”A durat 10 minute intervenția care mi-a făcut pleoapele, blefaro îi spune (n.r. blefaroplastie), m-am învinețit puțin, dar nu am o problemă de sănătate care să mă afecteze, dar mă deranja la vedere. Cât de curând o să îmi treacă, sunt puțin vânătă și umflată, dar e bine. Am ajuns într-un loc unde am găsit foarte multe vedete și mă bucură. E problema fiecăruia”, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu este familiarizată cu esteticienii, deoarece în mod frecvent ajunge pe mâna acestora, pentru injecțiile cu acid hialuronic sau cu botox, care să îi dea aspect mai întinerit.

În urmă cu ceva vreme, Elena Merișoreanu și-a făcut și un lifting facial cu fire resorbabile. „”Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, spunea la acel moment, potrivit SpyNews.

Ce este blefaroplastia

Blefaroplastia, chirurgia pleoapelor, este o procedură utilizată pentru a trata pleoapele căzute, situație care reprezintă o problemă medicală, deoarece se îngustează câmpul vizual.

Căderea pleoapelor poate fi ca urmare a îmbătrânirii, dar și cauzată de o serie de condiții medicale, precum leziunile nervoase, accidentul vascular cerebral, tumoră cerebrală sau cancer al nervilor sau musculaturii. De asemenea poate să fie și din cauza tulburărilor neurologice care afectează nervii sau mușchii oculari, precum miastenia gravis, scrie Healthline.

Citește și: Bianca Drăgușanu începe anul cu o schimbare la față: Încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel