Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Eclipsă, efecte pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Vărsător, Pești. Noroc cu unii prieteni!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Efectele Eclipsei/Lunii noi din Săgetător se resimt în continuare.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a revenit cu noi previziuni pentru zodii:

Berbec

Vei face în așa fel încât să nu ai multe clipe plictisitoare. 

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Pluto, fapt ce te va face foarte serios. Nu vei accepta compromisuri nici măcar în chestiunile simple.

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Neptun. Este posibil îți lipsească focusarea. Nu te vei putea ocupa de mai multe lucruri în același timp.

Rac

Ești preocupat de treburile gospodărești. Vei simți și să ai mai multă grijă de nevoile partenerului.

Leu

Poate fi o zi bună pentru a te conecta la nevoile familiei sau pentru a petrece cu oamenii dragi clipe de neuitat. Vei fi chiar distractiv.

Fecioară

În prima parte a zilei, nu ai ieși deloc din casă. Însă spre seară îți vei găsi cheful în acest sens. Noroc cu unii prieteni care vor insista să te vadă.

Balanță

Apropierea lui Venus de Pluto te va face să vezi viața diferit. Adică vei trece de la o extremă la alta în absolut orice domeniu.

Scorpion

Marte este în continuare în semnul tău și îți oferă multă energie și curaj în continuare.

Săgetător

După Luna Nouă, simți nevoia să faci ceva nou sau să vezi diferit viața ta. Nu ajunge doar să vrei, trebuie să și faci ceva.

Capricorn

Partenerul și prietenii vor fi alături de tine, atât la bine, cât și la rău. Trebuie doar să le comunici evenimentele prin care treci.

Vărsător

Este posibil să vrei să stai mai retras. Te macină destule gânduri sau chiar îți faci un rezumat al anului.

Pești

Astrele îți recomandă să nu lași ziua să treacă fără a face ceva special. Prietenii vor face parte cu siguranță din planurile tale.

 

Venus în Capricorn până în martie 2022

Venus a intrat în Capricorn în 5 noiembrie și durează până în 6 martie 2022. Venus este planeta iubirii, iar această perioadă este una romantică, una practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. 

Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, vor fi foarte testate. Dacă nu în prima fază a tranzitului Venus în Capricorn, în perioada de retrogradare (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) veți auzi de multe divorţuri la care nu v-aţi fi aşteptat, de despărţiri, de infidelităţi.

Venus este considerată ”micul benefic”. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu beneficii. Îţi poate arăta unde poţi să întâlneşti parteneri sau unde îţi  poţi exprima iubirea, dar îţi arată şi unde poţi să ai mici beneficii, mici oportunităţi. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic... pe unde trece Venus, nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel