Drama neștiută a lui Cabral! Ce i s-a întâmplat în copilărie

Cabral a avut parte de o dramă cumplită în copilărie.

Cabral a fost părăsit de tatăl biologic la câteva luni după naştere. Spre norocul lui, "a deschis ochii" pe tatăl român, Mircea Boldea, care i-a devenit soţ mamei lui şi care l-a crescut ca pe propriul copil, scrie Libertatea.

Vedeta PRO TV a povestit pe blogul personal, în urmă cu ceva vreme, despre cum l-a cunoscut pe Alexandre Ibacka, cel al cărui nume îl poartă.

"Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate (...), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo (...). Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar".

CITEȘTE ȘI: Drama Monicăi Davidescu: "Nici scările nu pot să le mai urc"

După alţi 15 ani, cei doi au vorbit la telefon, tatăl biologic dezvăluindu-i că are câţiva fraţi vitregi împrăştiaţi prin lume, iar în 2009, când Cabral avea 32 de ani, Alexandre Ibacka l-a anunţat că vrea să vină în vizită, dar... n-a mai venit. Prezentatorul a bifat o nouă dezamăgire, a trecut peste ea, iar în 2011, când s-a însurat cu Andreea, l-a chemat la nunta lui, cu tot clanul "din dotare".

"Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (...). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea", s-a confesat Cabral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel