Drama Monicăi Davidescu: "Nici scările nu pot să le mai urc"

Monica Davidescu: M-am îmbolnăvit. Am crezut că nu mi se poate întâmpla - VIDEO
Monica Davidescu: M-am îmbolnăvit. Am crezut că nu mi se poate întâmpla - VIDEO

La aproape trei ani de când a participat la emisiunea “Dansez pentru tine”, Monica Davidescu resimte din plin urmările accidentării.

Monica Davidescu (42 de ani) face recuperare după recuperare pentru a putea face faţă durerilor pe care le are din toamna anului 2012. "Sunt din nou în echipa de recuperare genunchi, cu colegi mai noi şi mai vechi. Dar mai facem şi câte o întâlnire amicală la şeful de recuperare, însă fără exerciţii, fără chinuială, fără transpiraţii", a explicat actriţa, după ce a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare şi "maestrul" Ovidiu Kurti.

Iar acesta este nimeni altul decât unul dintre cei mai cunoscuţi kinetoterapeuţi români, care a revenit de curând la echipa de fotbal Steaua Bucureşti, după un an, perioada în care a lucrat pentru Al Hilal din Arabia Saudită.

"Ovidiu e un prieten pe care mi l-a recomandat medicul meu. Fac cu un profesionist cât pot, cât să-mi ţină bine ligamentele. Am reluat în perioada asta pentru că atunci când urc scările am probleme. Dacă nu se face recuperare permanentă nu pot trece peste dureri", a declarat, marţi (30 iunie), pentru Click! Monica Davidescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel