EXCLUSIV  Dragoş DADO: Cu Bobonete... aș sta blocat în lift o zi întreagă / video

Dado
Dado

Dragoş DADO a fost întrebat de Dana Mihai cu cine ar vrea să rămână blocat în lift.

Influencerul a zis: „Cu Bobonete. Întrebat de ce l-a ales pe el, Dragoș DADO a spus la DC News și Radio DC News: „Pentru că este un om pe care îl urmăresc de foarte mult timp, cu care rezonez. Mi se pare că este singurul român născut pentru comedie. Dacă aș sta blocat în lift cu Bobonete cinci minute, aș ieși mult mai câștigat de acolo. Bine... sincer să îți zic, aș vrea să stau blocat o zi cu Bobonete în lift. Aș scoate de la el și ce n-ar vrea să zică, de nervi și tot mi-ar zice la un moment dat”.

Dragoş DADO are o comunitate foarte unită pe Tik Tok unde este urmărit de mulți oameni. De asemenea, îl găsiți și pe Youtube.

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL:

TikTok este o aplicație mobilă de social media care permite utilizatorilor să creeze și să distribuie videoclipuri scurte. Această platformă a fost lansată în China în 2016 sub numele de "Douyin", iar apoi a fost lansată la nivel global sub numele de "TikTok" în 2018.

CITEȘTE ȘI: Georgiana Năstase și Dragoș DADO ne-au spus câți bani fac din Tik Tok şi Youtube în România. Ce joburi aveau înainte de online / video - https://www.dcnews.ro/georgiana-nastase-si-dragos-dado-ne-au-spus-cati-bani-se-fac-din-tik-tok-si-youtube-in-romania-ce-joburi-aveau-inainte-de-online-video_905925.html

Pe Tik Tok, utilizatorii pot crea videoclipuri care includ diverse elemente, precum muzică, efecte vizuale, filtre, colaje, dansuri, sincronizare a buzelor și multe altele. Utilizatorii pot să urmărească, să aprecieze și să comenteze videoclipurile altor utilizatori, iar aplicația folosește algoritmi pentru a sugera conținut relevant și popular.

Tik Tok a devenit extrem de popular în întreaga lume, în special printre tineri și adolescenți, și a avut un impact semnificativ asupra culturii pop și a tendințelor de social media. De asemenea, platforma a fost criticată de unele guverne și organizații pentru probleme legate de confidențialitatea datelor și securitatea informațiilor personale, iar unele țări au încercat să blocheze sau să restricționeze utilizarea TikTok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel