DRAGOBETE. Horia Brenciu, concert gratuit pentru tinerii căsătoriți în 2014 la Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 prin intermediul Centrului Cultural „Casa Artelor" va organiza un concert Horia Brenciu și HB Orchestra la Sala Palatului în cadrul celei de-a doua ediție a "Zilei Dragobetelui" intitulat "Fac ce-mi spune inima". Concertul este dedicat cuplurilor care și-au oficiat căsătoria în anul 2014 la Casa de Căsătorii a Sectorului 3.

DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE 2015. Cuplurile care s-au căsătorit anul trecut la Stare Civilă Sector 3 pot primi invitații gratuite la un eveniment ce le este destinat în exclusivitate.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe data de 24 Februarie începând cu orele 19:00 și este organizat de Primaria Sectorului 3 și realizat de Centrul Cultural "Casa Artelor" Sector 3.

DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE 2015. Evenimentul este dedicat Iubirii şi Muzicii și este oferit gratuit celor peste 2.300 de cupluri din Sectorul 3 care s-au căsătorit în 2014 la Casa de Căsătorii a Sectorului 3, conform unui comunicat al Centrului Cultural "Casa Artelor".

DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE 2015. Intrarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de invitații în limita locurilor disponibile. Cuplurile căsătorite în anul 2014 în Sectorul 3 au fost informate, în prealabil prin poștă, prin e-mail și telefonic despre acest eveniment oferit lor, precum și despre modul cum pot intra în posesia invitațiilor.

DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE 2015."Concertul de Dragobete" ediția a II-a lansează sezonul programelor şi proiectelor culturale din 2015, pe care Primăria Sectorului 3 le oferă comunităţii locale prin Centrul Cultural „Casa Artelor" care, pe 1 februarie 2015, a împlinit doi ani de activitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel