Draga Olteanu Matei, cu durere în suflet: Aş fi preferat să mor şi eu...

Draga Olteanu Matei continuă să treacă prin momente extraordinar de grele, însă, cu modestia care o caraterizează, transmite un mesaj pentru publicul pe care l-a încântat ani de-a rândul: "Nu merit eu să fiu băgată în seamă. Ocupați-vă de generația tânără".

Trei luni au trecut de când Draga Olteanu Matei și-a înmormântat soțul, doctorul Ion Matei, moment din care marea actriță nu-și mai găsește alinarea.

"Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el... Aşa a fost viaţa noastră", a povestit, cu multă durere, doamna teatrului românesc pentru ziarulring.ro.

Citește și Draga Olteanu Matei: Îmi este cumplit de rușine!

Cât despre planuri de viitor, "Doamna Draga" spune că nu și-a făcut, deoarece nu are de gând să "îl facă pe Dumnezeu să râdă". Însă, marea actriță a profitat de moment pentru a lansa o rugăminte publicului pe care l-a încântat decenii întregi cu interpretările sale memorabile:  "Toată lumea se întreabă unde e generaţia tânără. Da' de ce generaţia tânără nu face nimic? Ba da, face, doar că nu este atât de promovată cum am fost noi. Nu merit eu să fiu băgată în seamă, nu sunt un om atât de important. Presa şi publicul trebuie să-şi îndrepte atenţia către generaţia tânără. Trebuie să vă ocupaţi de oamenii din generaţia dumneavoastră. Nu vă mai ocupaţi de o babă văduvă care şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul. Da, las ceva în urma mea... Am făcut-o cu toată inima şi le mulţumesc tuturor celor care m-au primit în casele lor. Lumea nu trebuie să se îngrijoreze pentru mine. Lucrurile sunt aşezate bine la locul lor, ştiu ce am de făcut", a mai spus Draga Olteanu Matei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel