Dorian Popa, adevărul despre relația cu Oana Zăvoranu. A rupt tăcerea

Dorian Popa și Oana Zăvoranu au o relație? Colegi de platou în serialul "Sacrificiul" (Antena 1), cele două vedete au apărut în câteva scerne controversate, dând naştere speculaţiilor.  

După ce s-a scris că ar exista o relație între Oana Zăvoranu și Dorian Popa, cântărețul a decis să lămurească situația, infirmând categoric zvonurile. 

"Am tot vãzut cã circulã o veste conform cãreia eu şi Oana Zãvoranu am forma un cuplu şi mã simt dator sã infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul "Sacrificiul". Este adevãrat cã în noul sezon al serialului, «Alegerea», rolurile noastre se intersectează mai mult decât pânã acum şi este posibil ca pozele fãcute pe platourile de filmare sã inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce dureazã de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion ne impune sã nu amestecăm munca cu viaţa personală. Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectatã. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii. Dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal", a spus Dorian Popa.

Oana Zăvoranu a şters toate pozele pe care le avea împreună cu soțul ei

Zvonurile despre o presupusă relație au fost alimentate şi de faptul că Oana Zăvoranu a şters toate pozele pe care le avea pe reţelele sociale cu soţul său. Se pare că Alex Ashraf a călcat strâmb, fiind surprins în tandrețuri cu o fată de la sala de fitness. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel