Domeniul Otetelișanu, o nouă tabără pentru artiști

În perioada 19-28 aprilie, Domeniul Otetelișanu deschide porțile, de data acesta în haine împrimăvărate, artiștilor invitați în cadrul taberei de creație, organizată de Contemporanii, cu tema Semn de primăvară.

Astfel, tabăra reunește și provoacă cinci artiști plastici romani: Florin Ciubotaru, Sorin Iosub, Iuri Isar, May Oana Isar, Mihai Sârbulescu. Ei se vor integra în peisaj pentru de a face ca, pe pânzele lor, să explodeze ceea ce cu delicatețe li se așterne ochilor - peisaj edenic frumos și luminos, vegetație proaspăt ivită, mirifice felurimi florale, cer diafan, structuri naturale sau subtile elemente ahitecturale.

Alegerea locului de desfășurare se datorează atât coordonatele geografice, ce fac posibil ca la sfârșitul lunii aprilie natura să fie în plină sărbătoare a văzului și auzului, cât și datorită aerului întrutotul binefăcător și cu ținută voievodală a locului, ce te îmbie să i te livrezi necondiționat.

Roadele obținute se vor culege catre toamnă, la București, când lucrări de pictură, grafică, tapiserie și fotografie vor fi propuse publicului, laolaltă, în cadrul unui eveniment expozițional. Și, ca o fericită completare, fotografia lui Mihail Alexandrescu va consemna felul în care artiștii se apleacă asupra temei propuse și a momentelor tihnite, magice, ale bucuriei de a fi împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel