Delia Matache, la un pas de moarte

 Este îndrăgostită de mare, dar în urmă cu ani buni, însă, vedeta a fost la un pas de moarte din cauza pasiunii ei pentru înot. Episodul care poate îngrozi pe oricine, a fost povestit chiar de Cristina Rus, care a asistat la întreaga scenă. 

Nu i-a fost niciodată frică de apă și asta părea un lucru cât se poate de normal. Totul până acum. Oricine află coșmarul prin care a trecut Delia în urmă cu câțiva ani se miră și acum de curajul artistei de a mai face baie vreodată în valurile mării.

CITEȘTE ȘI: Delia Matache, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Cristina Rus ne-a povestit întregul episod, desprins parcă dintr-un film de groază. În timp ce afară era o furtună cumplită, Delia și Andreea Bănică s-au avântat în apa, iar interpretă imnului stațiunii Mamaia a fost la un pas să-și piardă viața

 Chiar dacă a fost la un pas de moarte, Delia este în continuare topită după apă

 €œMi-aduc aminte cu groază de o furtună la mare. O nebunie de-a noastră, eram cu Delia Matache și Andreea Bănică. Erau niște valuri uriașe, salvamarii ne-au spus că ar fi bine să nu intrăm în apă. Delia și Andreea au zis că ele știu să înoate și a fost destul de neplăcut. La un moment dat, pe Delia nu o mai văzusem și a ieșit ea de sub apă și a zis că mai bine nu intra”, a dezvăluit Cristina, pentru CANCAN.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel