De ce s-a mutat Alexia Eram în Dubai

Foto: Instagram Alexia Eram
Foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram ia în calcul mutarea în Dubai și deja si-a exprimat dorința unei schimbări locative chiar pe rețelele de socializare. 

Alexia Eram ia în calcul mutarea în Dubai și deja si-a exprimat dorința unei schimbări locative chiar pe rețelele de socializare.

„Bună dimineața, dragilor. Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a povestit Alexia Eram pe Instagram.

 

VEZI ȘI: Alexia Eram, despre BANII pe care-i câștigă: Sunt făcuți ca să-i cheltui. Atunci când mori, nu îi iei în mormânt

Fata Andreei Esca nu se uită la bani când vine vorba de a-și face toate poftele. 

Alexia Eram nu este străină de celebritate, fiind încă de mică aproape de lumina reflectoarelor. De când a crescut, Alexia Eram și-a canalizat întreaga atenție spre mediul online, de unde obține banii necesari care-i asigură un trai peste nivelul mediu.  

Tânăra influenceriță nu se uită deloc la bani, recunoscând că este o fire foarte cheltuitoare. De la vârstă fragedă, Alexia Eram a fost implicată în diverse proiecte. Și acum ea este imaginea mai multor brand-uri, iar pozele pe care le promovează în online îi aduc câștiguri substanțiale. Într-un podcast, fără a dezvălui sumele pe care le câștigă, Alexia Eram a mărturisit că trăiește viața la care a visat încă de când era doar un copil.

Practic, Alexiei Eram nu-i lipsește nimic, spunând că-și permite să cumpere oricând ceea ce-și dorește, să meargă de trei ori pe an în vacanțe exotice, să mănânce la restaurante exclusiviste. Din activitățile pe care le desfășoară în online, vedeta a reușit să-și cumpere și casa visurilor ei, considerându-se astfel, o femeie împlinită din punct de vedere financiar.

"Banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt"

"Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță", a declarat Alexia Eram.

Ea a recunoscut că la educația sa financiară a contribuit din plin și tatăl său, care a învățat-o să chibzuiască din banii agonisiți. Chiar dacă recunoaște că este o fire foarte cheltuitoare, Alexia a reușit să pună și bani de-o parte.

"Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie, dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva. Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt", a adăugat tânăra, potrivit Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel