Daniel Craig s-a accidentat în Jamaica; Filmările de la 'Bond 25' au fost suspendate (presă)

Filmările pentru cel de-al 25-lea lungmetraj din franciza 'James Bond' au fost suspendate în urma unui accident suferit de protagonistul acestei pelicule, actorul britanic Daniel Craig, informează marţi site-ul revistei Variety.

Potrivit tabloidului The Sun, actorul a căzut în timp ce alerga în mare viteză pe platoul de filmare din Jamaica, săptămâna trecută, şi ar fi fost transportat apoi la o clinică din Statele Unite pentru a face un set de radiografii. În urma acestui incident, filmările de la 'Bond 25' au fost suspendate. Acelaşi cotidian citează o sursă care a ţinut să îşi protejeze identitatea, potrivit căreia Daniel Craig filma una dintre ultimele sale scene programate în Jamaica. 'Sprinta în timpul filmării, dar a alunecat şi a căzut destul de ciudat.

Avea dureri mari şi se plângea de una dintre glezne', a declarat sursa. Deşi nu este cunoscută deocamdată perioada de timp pentru care producţia acestui film va fi amânată, The Sun afirmă că filmările programate la Pinewood Studios, legendarul studio cinematografic din Londra, ce ar fi trebuit să înceapă în acest weekend, au fost anulate. În august 2017, o accidentare a actorului Tom Cruise a dus la stoparea pentru aproape două luni a producţiei de la 'Mission: Impossible - Fallout'. Data de lansare a peliculei a rămas neafectată, în pofida accidentării suferite de Tom Cruise, care şi-a fracturat o gleznă în timpul realizării unei cascadorii. Nu este pentru prima dată când Daniel Craig, care îşi execută singur multe dintre cascadoriile sale, se accidentează pe platoul unui film din seria 'James Bond'.

El a rămas fără doi dinţi în urma unei scene din filmul ce a marcat debutul său în această franciză, 'Casino Royale', şi-a tăiat vârful unui deget şi a suferit o ruptură musculară la nivelul umărului în timp ce filma pentru 'Quantum of Solace' şi şi-a accidentat unul dintre genunchi într-o scenă de luptă din filmul 'Spectre'. O potenţială amânare a filmărilor reprezintă încă o decepţie pentru proiectul 'Bond 25', care, după un foarte dificil proces de scriere a scenariului, s-a confruntat şi cu plecarea regizorului original, Danny Boyle, în urma unor diferenţe creative pe care cineastul le-a avut cu producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson.

Ca urmare, debutul producţiei a fost amânat, la fel ca data de lansare, ce era prevăzută iniţial pentru octombrie 2019. În prezent, lansarea acestei pelicule este programată pentru 8 aprilie 2020. Actorii din distribuţia acestui film au fost anunţaţi în aprilie, când pelicula a intrat în mod oficial în etapa de producţie. Rami Malek, actor premiat cu Oscar, a fost confirmat în rolul personajului negativ. Actori din filmele precedente ale francizei, precum Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes, îşi vor relua rolurile originale şi vor fi prezenţi la rândul lor în noua peliculă. Filmul va include şi câteva nume noi pe afiş - Anna De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen şi Dali Benssalah. 'Bond 25' va fi turnat în Marea Britanie, Italia, Jamaica şi Norvegia.

Cary Joji Fukunaga va regiza acest lungmetraj pe baza unui scenariu scris de Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns şi Phoebe Waller-Bridge. Titlul oficial al producţiei nu a fost deocamdată dezvăluit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel