Dan Puric, clipe cumplite: Drama aceasta m-a marcat teribil

agerpres_125579
agerpres_125579

Zi importantă pentru Dan Puric! Miercuri, 12 februarie, marele actor împlinește 55 de ani. La ceas aniversar, Dan Puric, eseistul, dar și scriitorul buzoian, a acordat un interviu în care a vorbit despre evenimentele care l-au marcat de-a lungul vieții sale.

Dacă ar fi să o ia de la capăt, nu ar schimba nimic. Cel puțin acest lucru mărturisește autorul cărții "Sulflet românesc". Este un om care are mereu zâmbetul pe față, deși destinul nu a avut doar planuri fericite în ceea ce-l privește. Când avea puțin peste 20 de ani, fiul lui care împlinise zece luni a murit de encefalită.

"Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalită, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vieţii. Şi gata! Când ţi se întâmplă aşa ceva, pe urmă ţi se poate întâmpla orice. Nu poţi să spui că uiţi un asemenea lucru, pentru că, de fapt, nu te uită el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu", a spus Dan Puric pentru Ziarul Metropolis.

De asemenea, actorul și-a amintit și de momentele grele când mama lui a pierit: "Aveam 49 de ani când a dispărut mama. Se zice că atunci când îţi moare mama, rămâi singur. Când a plecat mama am simţit cum pleacă ceva din mine. Am şi acum reflexul să-i dau telefon şi să-i spun că a ieşit bine un spectacol sau că am venit din turneu".

Acum, la ceas aniversar, Dan Puric mărturisește că dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face aceleași lucruri pentru că "structura sa de mare naivitate, care de multe ori a fost lovită pe nedrept, nu se poate schimba".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel