Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!

Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru spune că și-ar mai dori o lege dacă Guvernul va decide închiderea supermarketurilor în weekend.

Dan Negru face haz de necaz și spune, ironic, că și-ar mai dori o lege dacă Guvernul va decide închiderea supermarketurilor în weekend. Acesta ar vrea ca guvernanții să-i interzică lui Pavel Bartoș să aibă emisiunea "Românii au talent" de la Pro TV în zilele în care el are "Jocul Cuvintelor" de la Kanal D.

"Dacă dă Guvernu’ legea cu închiderea supermarketurilor în weekend îl rog să mai dea și-o lege care să-i interzică lui Bartoș să aibă "Românii au talent" în zilele în care eu am "Jocul Cuvintelor" Și nu-mi mai dați exemplu Elveția. La salarii și economie, acolo unde noi punem punct ei pun virgulă", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook postând și o fotografie în care apare lături de Pavel Bartoș.

VEZI ȘI: Închiderea supermarketurilor în weekend. Adrian Negrescu: Ar trebui să dea oameni afară pentru că nu vor mai avea nevoie de ei

Reacțiile internauților

Reacțiile românilor la postarea lui Dan Negru nu au întârziat să apară.

"Păi ne comparăm noi cu Elveția? Întâi reforma morala a acestui popor și așa încercat greu de istorie. Dragostea față de români, respect, onoare, devotament iar mai apoi putem să facem și comparații intre țări, cu toate că fiecare țară are parcursul său istoria sa și profilul său", a scris un bărbat.

"E o lege foarte buna pentru toată lumea (angajați și clienți). Ziua de duminică ar trebui să fie liberă pentru toată lumea, este important să ai posibilitatea de a îți petrece o zi în familie. În plus, se pot găsi soluții astfel încât să se poate face cumpărături și cu magazinul închis", a scris un alt bărbat.

"Vom cumpără fructe , legume și alte produse de la micii "producători" care se vor aproviziona în cursul săptămânii din supermarket, că au timp și ni le vor oferii spre vânzare la piață, în weekend, când avem noi, cei ce lucram, timp", a scris o femeie.

"Vă admir pe amândoi așa că semnez anonim pt lege. Cât despre legea cu închiderea magazinelor sincer, vor să abată atenția noastră de la prostiile pe care le fac în an electoral", a scris o altă femeie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel