Dan Bordeianu, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. "Singurul lucru pe care mi-l asum este..."

agerpres_7326419
agerpres_7326419

Dan Bordeianu, Ada Navrot și Andi Vasluianu sunt Ambasadorii Teatrului Nottara. Într-o conferință de presă care a avut loc miercuri, 12 martie, actorii - care de acum înainte vor juca și rolul de regizor - au primit cu brațele deschise acest nou program cultural - "Actorul și regizorul".

Așadar, de acum înainte, pe Dan Bordeianu îl veți vedea într-o ipostază în care nu l-ați mai văzut niciodată - cea de regizor.

"Sunt actor în Teatrul Nottara de 12 ani. Este evident că de ceva luni bune sau chiar ani, lucrurile au început să meargă foarte bine aici. Este foarte important să transmitem mesajul nostru de pe scenă într-o formă calitativă cât mai bună și unui număr cât mai mare de oameni. Este o idee excelentă că Teatrul Nottara a pornit această inițiativă.

Nu înțeleg de ce nu s-a întâmplat cu mai mult timp în urmă. Singurul lucru pe mi-l asum este să păstrez imaginea mea ca actor al Teatrului Nottara cât mai decentă și cât mai aproape de ținta acestei instituții - adică teatru de calitate. Mă bucur foarte mult că lucrurile se mișcă, de faptul că vin regizori și de faptul că pe această scenă au loc întâlniri frumoase. Este minunat", a spus Dan Bordeianu la Teatrul Nottara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel