EXCLUSIV  Cum putem vorbi cu îngerii, previziuni pentru acest an. Maria Timuc: Se întâmplă miracole

Luni, 12 noiembrie, se va desfăşura Conferința și dubla lansare de carte "Recalibrarea ființei - Metodă de vindecare psiho-energo-informațională: Mesaje de la îngeri". Evenimentul îşi propune să le aducă oamenilor un strop de bogăţie spirituală, să îi înveţe să comunice cu îngerii. De asemenea, participanții vor primi și câteva mesaje din partea acestora, după cum a povestit Maria Timuc, moderatorul conferinţei, pentru DCNews.

Evenimentul va avea loc la Compania de Librării București – Salonul de Carte Luceafărul. Publicul va lua parte la o dublă lansare de carte: "Recalibrarea ființei: Cine ești tu?", de Mihai Lucian și "Vreme și Semne", de Gabriela Popa. De asemenea, Delia Mureşan, certificată în Terapia cu Îngeri, le va transmite oamenilor mesaje venite chiar din partea îngerilor, previziuni pentru următoarea perioadă.

"Cartea Recalibrarea ființei: Cine ești tu?" este o metodă psiho-energo-informațională, brevetată, care îi aparţine lui Mihai Lucian. Cartea va avea trei volume. Este vorba despre o metodă psihologică, vizează partea fizică, psihică, spirituală şi de vindecare a fiinţei umane. Această carte ar putea să influențeze viaţa unei persoane care doreşte să aplice metoda, ar putea să o ajute să se vindece.

Oamenii pot colabora şi dincolo de carte cu autorul. Metoda conţine şi nişte concepte din teologia creştin-ortodoxă, precum Sfintele Taine şi lucrul spiritual cu partea aceasta pe care o credeam strict religioasă înainte. Încearcă să ajute ființa umană din punct de vedere al sufletulului şi al spiritului.

Cartea "Vreme și Semne", a Gabrielei Popa, este povestea unei transformări de sine și a unei vindecări uimitoare pe care autoarea o trăit-o, după întâlnirea cu Mihai Lucian. Doamna Gabriela Popa, psihosociolog, era o persoană obişnuită, cum suntem toţi, care nu ştia că are mai mult decât un trup. După ce l-a descoperit pe domnul Mihai Lucian, a aflat că are şi suflet şi spirit. Cartea este o consecinţă a acestei descoperiri, este o poveste de viaţă. Doamna a devenit, între timp, asistenta lui", povesteşte Maria Timuc.

Terapia cu Îngeri. Previziuni venite de la îngeri, pentru acest an

"Delia Mureșan, mesagerul îngerilor, va aduce mesaje minunate de la îngeri pentru toți cei prezenți la eveniment. Este o persoană deosebită, este psiholog la bază, dar a făcut o pregătire specială cu Doreen Virtue, una dintre cele mai cunoscute autoare din lume de spiritualitate, care face Terapie cu Îngeri, are şi maniere de comunicare cu îngeri şi are o mare şcoală în America. Delia Mureşan a şi absolvit-o. La conferinţa noastră ne va spune cum putem vorbi cu îngerii şi ne va aduce câteva mesaje de la ei.

Terapia cu Îngeri poate fi făcută persoanelor care cred în îngeri. Nu are o latură religioasă. Credinţa este necesară în orice terapie. Pacientul trebuie să creadă că metoda respectivă îl poate ajuta, dar mai întâi trebuie să recunoască faptul că are o problemă. Credinţa, cum spune şi Biblia, este la baza tuturor lucrurilor. Şi dacă luăm o pastilă şi nu credem că ne face bine, nu ne va face bine: efectul placebo. Dar nu e totul efectul placebo. Există, în privinţa medicamentelor, substanţe active care se spune că acţionează direct, dar credinţa este necesară.

În privinţa Terapiei cu Îngeri, trebuie să crezi, deşi li se mai întâmplă minuni, miracole, intervenţii ale îngerilor şi celor care nu cred, dar sfârşesc prin a crede. Terapia cu Îngeri nu are legătură neapărat cu religia, dar poate avea. Îngerii sunt recunoscuţi şi în creştinism, şi în religia ortodoxă. Îi sărbătorim, le recunoaştem puterea. Dacă citiţi Biblia, sunt nişte poveşti extraordinare despre cum intervin îngerii în viaţa noastră. Se simte când oamenii lucrează cu îngerii. Învaţă să îi recunoască. Câteodată intervin prin oameni.

Oamenii vor pleca mai bogaţi spirituali, de la acest eveniment, vor afla şi mesaje de la îngeri pentru că Delia va face nişte previziuni venite de la îngeri pentru următoarea perioadă de timp, poate până la finalul anului" a mai spus Maria Timuc.

Rita Mureșan este prima vedată de la noi care a vorbit despre Terapia cu Ingeri, pe care a și urmat-o. "Cele două lucrează împreună. Delia Mureşan a fost la Cluj-Napoca, o perioadă, unde organizau o conferinţă anuală împreună. Sunt foarte apropiate şi bune prietene".

Conferința și dubla lansare de carte "Recalibrarea ființei - Metodă de vindecare psiho-energo-informațională: Mesaje de la îngeri" va avea loc la Compania de Librării București – Salonul de Carte Luceafărul, luni, 12 Noiembrie, începând cu ora 18:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel